2777
2789

یک دوستم امشب دراومده میگه تو خیلی غذامیخوری بعد میگم تو مگه غذاخوردن منو دیدی؟؟

حالا فک. کنین ما ۱۰ساله ازهم بی خبر بودیم پارسال دعوتش کردم خونمون نهار سرسفره نشسته لقمه های منو ک صاحب خونه بودم میشمرده ببینه چقدر میخورم😐😐

من خودم اصلا سرسفره نگاهم به بقیه نیست ببینم فلانی چتد کفگیر کشید یا چقدر خورد

😶انگار اون پولش رو داده حتی اگر داده بود هم واقعا زشته این کار..

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا رفته بودیم مهمونی.صاحب مجلس هی میگفت بخورین توروخدا تعارف نکنید ابجیم گفت مرسی خوردیم یارو گفت بابا شما که چیزی نخورید فقط ی بشقاب سالاد ماکارونی دو تا ساندویچ کوچیکم سالاد الویه و اندازه ی کف دستم کشک بادمجون خوردی😂😂😂😂

من از نزدیک بودن های دور می ترسم ...

ممم ازاول نااخر سرم تو بشقاب خودم.میزبان هم باشم لفظی دوبار تعارف میکنم که بکشید تعارف نکنید 

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
حالا رفته بودیم مهمونی.صاحب مجلس هی میگفت بخورین توروخدا تعارف نکنید ابجیم گفت مرسی خوردیم یارو گفت ...

اوه دوربین گذاشته بوده رو بشقابا 🤣🤣

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اوه دوربین گذاشته بوده رو بشقابا 🤣🤣

اره بعدش دیگ جرات نداشتیم چیزی بخوریم حتی غذا تو گلوم گیر کرده بودم میترسیدم دوغم نخوردم داشتم خفه میشدم

من از نزدیک بودن های دور می ترسم ...

🙄🙄چه  بی کلاس 

قاشق‌های شما رو میشماره من فقط تعداد بشقاب های که دختر عمه ام میخوره می‌شمارم 😅😅😅😅

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎