2777
2789
عنوان

بی بی چک یه لحظه بیایید توروخدا

144 بازدید | 18 پست

من این ماه ای یو ای کردم امروز سیزدهمین روزه فردا باید آزمایش بدم الان بی بی چک گذاشتم هاله انداخته یعنی امکان داره اثر آمپول اچ سی جی باشه؟؟ 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود 💔تا دلم... باز دلم... باز دلم.. دل بشود😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم تحرک اسپرمش کمه بنظرت اگه بریم نتیجه میگیریم؟؟

آره عزیزم برو حتما چون اسپرم هارو شستشو میدن اسپرم های با کیفیت و جدا و تزریق میکنن 

تحرکش ۵ امیدی نیست طبیعی باردار بشم اینقدحالم گرفته ست بخدا که نگو دیگه خسته شدم

ناامید نباش گلم بخدا من 5 ساله منتظرم هرچی خدا بخواد همون میشه

تحرکش ۵ امیدی نیست طبیعی باردار بشم اینقدحالم گرفته ست بخدا که نگو دیگه خسته شدم

من شوهرم تحرکش نه بود دوبار باردارشدم چطور امید نیست زمان تخمک گذاریتو پیدا کن هر شب نزدیکی کن النته اگه براش عمل نوشتن حتما انجام بده شوهرمن با دارو 9 شد تازه ولی بامصرف این سری دارو که عالی بود احتمالا بیشترم شده بعد عمل این ماه با اولین ماه بود باردارشدم