2777
2789
عنوان

شوهرم باز خونه رو ترك كرد

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 21 پست
نههههه بذاربره،چرابه جدایی فکرمیکنی دلت میخوادمثل شوهرمن باشه بمونه وردلتویه ریزززززغرولندکنه،خدابهت ...

عزيزم دركت ميكنم شوهري هم كه مدام غر بزنه ازاردهندست

ولي اخه سر هيچ و پوچ عصبي ميشه

از اين اخلاقش خسته شدم

بله ولي اينقدر تكرار شده واينقدر سر مسايل كوچك اينكارو كرده كه ديگه حالم از اين رفتارش به هم ميخوره

مشاور همیشه به شوهرم میگه اینکارو بکن

ولی اون گوش نمیده و‌خونه موندنش دعوا رو سدیدتر میکنه

دنیا گرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم دركت ميكنم شوهري هم كه مدام غر بزنه ازاردهندست ولي اخه سر هيچ و پوچ عصبي ميشه از اين اخلاقش ...

متاسفانه هیج زندگی عالی نیست وهمه ی ماهایه مشکلی داریم،من ازیه اخلاق همسرم بشدت ناراحتم وشماازاین اخلاق همسرتون،نمیشه سراین چیزاطلاق گرفت،به قول دوستان سعی کن این قضیه برات غیرمهم شه وبهش فکرنکن

لطفالایک نکنید،ممنون

دوباره بعد يكساعت برگشت اومد تو اتاق باهم حرف بزنيم ولي اصلا به تفاهم نميرسيم

ديگه خسته شدم

اون باز با ناراحتي رفت تو اتاق ديگه در رو بست

هر روزمون اين شده

متاسفانه هیج زندگی عالی نیست وهمه ی ماهایه مشکلی داریم،من ازیه اخلاق همسرم بشدت ناراحتم وشماازاین اخ ...

درست ميگي عزيزم ولي واقعا جروبحثاي هر روزه روح و روان ادمو فرسوده ميكنه

درست ميگي عزيزم ولي واقعا جروبحثاي هر روزه روح و روان ادمو فرسوده ميكنه

درکت میکنم خودمم همین مشکلاتودارم ولی چه میشه کرد،عزیز طلاق اخرین گزینه ست

لطفالایک نکنید،ممنون
دوباره بعد يكساعت برگشت اومد تو اتاق باهم حرف بزنيم ولي اصلا به تفاهم نميرسيم ديگه خسته شدم اون با ...

اضلاسعی نکن بحثتونوادامه دارکنی

لطفالایک نکنید،ممنون