2777
2789
عنوان

شب ادراری در بانوان!

24341 بازدید | 69 پست

سلام بچه ها 

اگر صبح پاشید ببینید جاتون رو خیس کردید بدون اینکه اصلا متوجه شده باشین چکار میکنین؟ تا حالا پیش اومده برای خودتون یا یکی از آشناهاتون؟

من خیلی نگران شدم تا حالا سابقه نداشته.۴۲ سالمه و یه پسر دهساله دارم

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما دکتر برو

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

تورو خدا برام گزارش بزنیدhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/5115665/انگشت-خوردن-کودک?postId=157089553

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

عزیزم بعضی وقتا جیش میاد سراغت توخواب رویا حس میکنی رفتی دستشویی یهو خودتو خیس میکنی ...... میبینی آ تو که خوابی و رو فرش جیش کردی با اینکه تو خواب تو دستشویی بودی

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
نه ..ولی شوهرم تو عقد همیشه میگفت هر روز صبحا که بیدار میشم میبیم جام خیسه😑🤢 امیدوارم بفهمین چی م ...

من نفهمیدم🤓

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
نه ..ولی شوهرم تو عقد همیشه میگفت هر روز صبحا که بیدار میشم میبیم جام خیسه😑🤢 امیدوارم بفهمین چی م ...

اون فرق میکنه گلم😂😂

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!

من بچگیام یادمه همیشه جام خیس بود 🙁😅😅

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
من فقط ی بار بیدار شدم شلوارم خیس بود اما زیرم خشک بود ،اخرشم نفهمیدم جیش بود یا نه😐😐😐

من اول فکر کردم فقط شلوارم خیسه عرق کردم بعد دیدم زیرم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️تازه رو مبل هم خوابیذه بودم پاشدم بشور بشور