2777
2789

نمی دونم واسه بعضیا عقده شده پر بازدید شدن!! چند سال پیش میومدم نی نی سایت خاطرات گر بازدید در مورد زایمان و بارداری و این چیزا بود! الان میای پر بازدید ها رو ببینی عنوان زده :

1. به شوهرم بی شعورم خیانت کردم    
  2. با خواهر شوهرم دعوام شد  
  3. شوهر یه زن دیگه اورده خونه  
  4. مادرشوهرم بهم گفت گ و ز و  
  5. پدرشوهرم سیلی زد  
  6. بچه جاریم بی ادبی کرد زدمش جاریم بهم گفت خر!  
  7. چرا نی نی سایت به محتوای تاپیک هاش دقت نمی کنه؟؟ حالا کافیه یکی تاپیک بزنه مثلا همسرم اختلال نعوذ داره.. سریع گزارش می زنن یا یه عده باهوش می کن تو پسری حتما  
از خدا می خوام که به منو همسرم فرزند سالم و صالح عنایت کنه. دوست داشتی واسم صلوات بفرس شاید صلوات تو اثر کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقيقا من ي شب ي سوال درمورد غسل جبيره پرسيدم اينقدر برام گزارش زدي نفر عقده اي بخدا هرچي گوگل ميكرد ...

وا ... واسه غسل؟؟  

از خدا می خوام که به منو همسرم فرزند سالم و صالح عنایت کنه. دوست داشتی واسم صلوات بفرس شاید صلوات تو اثر کرد

اختلال نعوظ🙄

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
دقیقااااا کلا از تایپیک های چرت خوششون میاد ...یه خانومه راجب ترنس بودن پسر ۱۳سالش سوال میپرسید اکثر ...

تو قرن 21 هنوز داریم سر این چیزا بحث می کنیم.. طفلک خانومه

با مایتابه زدم تو سر مادرشوهرم  شوهرمو کتک زدم رفته اتاق خواب گریه میکنه  رو نگفتی 😑😐

واااای  ارررره

دقیقااا کاش تاپیک خیانت و دعوا با خانواده شوهر و فلان ممنوع بود چون اکثرا هم خییلی بد راهنمایی میکنن باعث میشه طرف مشکلاتش هزار برابر بشه و زنا شکاک بشن

تازگیا انرژی منفیش بیشتر شده 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌