2777
2789
عنوان

بچه ها بياين يكم دور هم بخنديم 💃💃

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 131 پست
مرسييي عزيززز دلمممم همچنين شمااا

😘😘😘😘😍😍😍

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
من یک هفته قبل از پریودیمه حالم افتضاست 😔 اشکم میریزه بی قرارم عصبانی دلتنگ زودرنج 😔😔 خیلی بهم قب ...

منم میرن تو فاز افسردگی قهوه بخور گل گاو زبان بخور کتاب دانلود کن بخون خیلی تاثیر داره من دو سال پیش اینقد حال روحیم خراب بود به خودکشی فکر میکردم زار  میزدم همش تو خونه حالم خیلی بد بود مشکلاتم حل نشد بدترم شد ولی روی خودم کار کردم که قوی باشم الان خیلی بهترم باور کن موهام سفید شدن دیگه جلو خودم و گرفتم هیچکسم نمیدونست چیشده نمیشد بگم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یک هفته قبل از پریودیمه حالم افتضاست 😔 اشکم میریزه بی قرارم عصبانی دلتنگ زودرنج 😔😔 خیلی بهم قب ...

منم اینجوری میشم نگرانم دلهره دارم همش 

وای یادم انداختی الان پریودم ینی فورانه ها فوران😥🥵😭😭😭😭😭😭

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

یکم انرژیمم فقط بخاطر پسرمه

ديشب غم باد گرفته بودم

يه نگاه كردم به داشته هام

پدر مادري كه داريم

سقفي كه بالا سرمونه

بچه سالم

تن سالم

خيليا حسرت داشنه هاي مارو ميخورم

خاله ام ام اس داره

بچش پي كي يو داره

همه پولشون خرج ام اس و پيكيو ميشه

خيلي شرايط بدي داره

ما نبايد بگيم خداروشكر؟؟؟

مرنج و مرنجان
چن روز گذشته بود واس من ۴ روز گذشته هنوز خبری نیس دیوونه شدم

واسه من چهار ماه گذشت بلاخره شدم 😂

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
منم میرن تو فاز افسردگی قهوه بخور گل گاو زبان بخور کتاب دانلود کن بخون خیلی تاثیر داره من دو سال پیش ...

افرينننن

منم خيلي افسرده بودم

هر روز ميشستم جلوي ايينه رو زمين 😂😂😂😂😂😂😂

گريه ميكردم بعد خودمو ميديدم دارم گريه ميكنم گريه ام بيشتر ميشد 😂😂😂😂😂😂 الان يادم مياد خندم ميگيره در حد قهقهه

خود ازاري داشتم والا

مرنج و مرنجان
منم یه دیقه ناراحت میشم بعد آهنگ میزارم میرقصم خوندم از علائم افسردگیه یا قبل افسردگی همچین چیزی

من یک هفته قبل پریودیم پاک میزنه به سرم 🤨

پنج دیقه میخندم و جک سرچ میکنم 😋😂

پنج دیقه بعد نشستم غصه میخورم و مث جویباری اشک از چشام میریزه😁😁

اونقد شاد میشم که انگار عروسیمه 💃🏻💃🏻دو دیقه بعد عزا میگیرم 😒😒

کل غم و غصه این‌بیس سال میاد جلو چشم و بی قرار میشم 🤨🤨 

این‌پریودی من زندگیمو متحول کرده کلا نصف ماهمو میگیره میخوره لعنتی 😂😂😂

خاااانوووم خااانوووم📣📣 بله بله با خود خودتم 😉 بیااا وسططططط قرررش بده آاا آاا ماشالله💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 قررر تو کمرم فراوونه نمیدونم کجا ولش کنم 💃🏻💃🏻😂😂😂  دلیل علاقه من به رقصیدن اینه که( هرجا میرم و اهنگ  خوشگلا باید برقصن پلی میشه،جفت چشا زوم میشه رو بنده😎 چه کنیم خوشگلی دردسر داره ماهم همَشش باید اماده قر دادن باشیم😛)  نگو بلد نیستم و این ناز و ادا ها 😉 پاشو یه موج مکزیکی برووو دوبار بچرخ یه بپر بپر و تکون تکون هم قاطیش کن اووف یسسس خودشه 😂😂( مدیونی فک کنی خودم ایطور میرقصم🤨)  اگه بد بود دوسه بار دیگه برو قطعا خوشت میاد🤭🤭 نگو چه دلت خوشه ها😒 که اگه دامن غمم رو تکون بدم چارستون سایت میلرزه😁 ای پرنسس  هرگز فکر نکن یه جوجه اردک بدشانسیییی و دور و بریات همه قوووو نه عزیزززم نه جونم هممون یه جاها کم اوردیم و یه جا ها بردیم ، غم هرکس درحد خودش براش سخته اینکه ممکنه به نظر تو کوچیک بیاد فقط و فقط نظر توئه و حقیقت همون حس آزار دهنده است که در زندگی هرشخص به یه صورت  متفاوت بروز پیدا میکنه😄 راستییئیییی تووو خیلی خوشگلی چاق یا لاغر سفید یا سبزه 😋 خوشگلی چووون دختری😎 حالا تا اینجا اومدی بی زحمت یه دوتا اهنگ قری هم معرفی کن برامون ( دست خودم نیست چ کنم 😂😂) با تچکررررررررر بوچ بوچ😘😘
منم یه عالمه غصه دارم😁 دیگه وقت نمیکنم واسه تک تکشون گریه کنم باید به همه شون بخندم 😉 الانم جارو ز ...

منم از صبح خونه رو عين دسته گل كردم

خوشبه حالت ميتوني قهوه بخوري

من به جاش ماست خوردم با نون 😬😬😬😬

خون باردارم نميخورم

مرنج و مرنجان
 ديشب غم باد گرفته بودم يه نگاه كردم به داشته هام پدر مادري كه داريم سقفي كه بالا سرمونه بچ ...

واقعا سلامتی بزرگترین نعمت هست من باورت میشه از خدا تا الان چیزی نخواستم یادم نمیاد تا حالا واسه خودم چیزی خواسته باشم فقط سلامتی و البته گفتم خدایا نزار پیر بشم بیفتم زیر دست کسی من و ببر قبل اینکه به اونجا برسم چون کسی رو ندارم من و جمع کنه بچه هم ندارم 

هرچی به دورو برم نگاه میکنم به این دنیا فکر میکنم میبینم واقعا چیزی نیست برای خوشحال شدن

مثل ستاره ها كه ديده نميشن 😬😬😬

ولي هستن 💃💃💃💃

مرنج و مرنجان
چرا😂😂

بدممممم میاددددددد😖😖😖😖

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

فردا یفهمم کسی که دوسش داره ازدانشگاه ما انقالی گرفته یانه😔😔دعا کنید اگه رفتنش به نفعم هست رفته باشه وگرنه بمونه شاید خدارو چی دیدی باهم خوشبخت شدیم ☺☺

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
بدممممم میاددددددد😖😖😖😖

تو ترس و استرس بارداری نبودی بفهمی چ لذتی داره پریود شدن

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃