2777
2789
عنوان

بچه ها بياين يكم دور هم بخنديم 💃💃

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 131 پست
 پریود شدم💃💃💃💃

وای دده😖😖😖😖😖

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
دخترا هم حامله ميشن ولي تا نريزين توش هيچي نميشه خيااالت راحت

پس چرا میگن نزدیکش هم بریزه امکانش هست.سُر خورد رفت پایین🤭🤭🤭

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی😍😍😍

چقد دوست داشتنی هستی

خداروشکر مثل تو هم هست که انقد باحال و پرانرژی باشی

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
شوهرم باکسیه میزنه زیرش بااین که میبینم باهم درارتباطن،مامانم حمایت نمیکنه جداشم،خونواده ی شوهرم ازش ...

شرايط منم مشابه توعه

شوهر منم دست به زن داشت

پدر مادرم نذاشتن جدا شم

شوهر من از اول به من پول نميداد

مشكلات واسه همه هست

عده كمي ميتونن سعادت شاد بودن داشته باشن كه كاملا اكتسابيه

يه بار زنده ايم

اونم هدر بشه واسه ظلمي كه بقيه ميكنن

مرنج و مرنجان
وای دده😖😖😖😖😖

چرا😂😂

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
منم یه دیقه ناراحت میشم بعد آهنگ میزارم میرقصم خوندم از علائم افسردگیه یا قبل افسردگی همچین چیزی

من یک هفته قبل از پریودیمه حالم افتضاست 😔 اشکم میریزه بی قرارم عصبانی دلتنگ زودرنج 😔😔 خیلی بهم قبل پریودی سخت میگذره نمیدونم چیکار بکنم  از لحاظ روحی نابود میشم هرماه کارام نمیتونم بکنم نمیتونم خوش بگذزونم😔😔

خاااانوووم خااانوووم📣📣 بله بله با خود خودتم 😉 بیااا وسططططط قرررش بده آاا آاا ماشالله💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 قررر تو کمرم فراوونه نمیدونم کجا ولش کنم 💃🏻💃🏻😂😂😂  دلیل علاقه من به رقصیدن اینه که( هرجا میرم و اهنگ  خوشگلا باید برقصن پلی میشه،جفت چشا زوم میشه رو بنده😎 چه کنیم خوشگلی دردسر داره ماهم همَشش باید اماده قر دادن باشیم😛)  نگو بلد نیستم و این ناز و ادا ها 😉 پاشو یه موج مکزیکی برووو دوبار بچرخ یه بپر بپر و تکون تکون هم قاطیش کن اووف یسسس خودشه 😂😂( مدیونی فک کنی خودم ایطور میرقصم🤨)  اگه بد بود دوسه بار دیگه برو قطعا خوشت میاد🤭🤭 نگو چه دلت خوشه ها😒 که اگه دامن غمم رو تکون بدم چارستون سایت میلرزه😁 ای پرنسس  هرگز فکر نکن یه جوجه اردک بدشانسیییی و دور و بریات همه قوووو نه عزیزززم نه جونم هممون یه جاها کم اوردیم و یه جا ها بردیم ، غم هرکس درحد خودش براش سخته اینکه ممکنه به نظر تو کوچیک بیاد فقط و فقط نظر توئه و حقیقت همون حس آزار دهنده است که در زندگی هرشخص به یه صورت  متفاوت بروز پیدا میکنه😄 راستییئیییی تووو خیلی خوشگلی چاق یا لاغر سفید یا سبزه 😋 خوشگلی چووون دختری😎 حالا تا اینجا اومدی بی زحمت یه دوتا اهنگ قری هم معرفی کن برامون ( دست خودم نیست چ کنم 😂😂) با تچکررررررررر بوچ بوچ😘😘

منم یه عالمه غصه دارم😁 دیگه وقت نمیکنم واسه تک تکشون گریه کنم باید به همه شون بخندم 😉 الانم جارو زدم یکم خونه رو تمیز کردم برم دوش بگیرم بعدم یه اسپرسو درست کنم واسه خودم بخورم فردا گردگیری میکنم بعدم شام یه چیزی بزارم بخوریم 

شرايط منم مشابه توعه شوهر منم دست به زن داشت پدر مادرم نذاشتن جدا شم شوهر من از اول به من پول نمي ...

یکم انرژیمم فقط بخاطر پسرمه

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
فداي شمااا بابا باحالي از خودتونههه 😍😍😍🥰🥰🥰

والله بخدا خیلی ماهی😍😍😍

خدا حفظت کنه هم خودت رو هم نی نی ات رو

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
من یک هفته قبل از پریودیمه حالم افتضاست 😔 اشکم میریزه بی قرارم عصبانی دلتنگ زودرنج 😔😔 خیلی بهم قب ...

سندرومه قبل پريوديته

خوبه ميدوني باهاش اشنايي

منقبض كننده رحم بخور

مرنج و مرنجان