2777
2789
عنوان

بچه ها بياين يكم دور هم بخنديم 💃💃

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 131 پست
فردا یفهمم کسی که دوسش داره ازدانشگاه ما انقالی گرفته یانه😔😔دعا کنید اگه رفتنش به نفعم هست رفته با ...

واي چه قد تو دوره خوبي هستي

دانشجويي خيلي جذابه

پيچشاي بعد كلاسسسس

اوووو💃💃💃💃💃💃

مرنج و مرنجان

[QUOTE=157069040]من که الان زیر دست شوهرمم داره جوشامو میترکونه😂😂😂[/QUOTE😂😂😂

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یک هفته قبل پریودیم پاک میزنه به سرم 🤨 پنج دیقه میخندم و جک سرچ میکنم 😋😂 پنج دیقه بعد ...

دقیقا عین منی بخدا من برنامه ریزی عروسیمم میکنم هنو مجردم که فلان لباس فلان رنگ فلان باغ😂

بعد چن ساعت میگم وای ۵ سال پیش چه سوتی دادم آبروم رفت بعد ناراحت میشم و غصه😂

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

منم میرن تو فاز افسردگی قهوه بخور گل گاو زبان بخور کتاب دانلود کن بخون خیلی تاثیر داره من دو سال پیش ...

چی بگم گل قشنگم، کتاب صوتی دانلود کردم‌تویه گوشیم ولی گوش نمیدم دلم میخواد و توفکرشم‌هستم ولی نمیکنم اینکارو  مدام به عقب میندازمش از طرفی حالمم بد میشه،

خانوادم محدودم کردن و همش تویه خونه هستم این اتاق حالم بد میکنه .

خاااانوووم خااانوووم📣📣 بله بله با خود خودتم 😉 بیااا وسططططط قرررش بده آاا آاا ماشالله💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 قررر تو کمرم فراوونه نمیدونم کجا ولش کنم 💃🏻💃🏻😂😂😂  دلیل علاقه من به رقصیدن اینه که( هرجا میرم و اهنگ  خوشگلا باید برقصن پلی میشه،جفت چشا زوم میشه رو بنده😎 چه کنیم خوشگلی دردسر داره ماهم همَشش باید اماده قر دادن باشیم😛)  نگو بلد نیستم و این ناز و ادا ها 😉 پاشو یه موج مکزیکی برووو دوبار بچرخ یه بپر بپر و تکون تکون هم قاطیش کن اووف یسسس خودشه 😂😂( مدیونی فک کنی خودم ایطور میرقصم🤨)  اگه بد بود دوسه بار دیگه برو قطعا خوشت میاد🤭🤭 نگو چه دلت خوشه ها😒 که اگه دامن غمم رو تکون بدم چارستون سایت میلرزه😁 ای پرنسس  هرگز فکر نکن یه جوجه اردک بدشانسیییی و دور و بریات همه قوووو نه عزیزززم نه جونم هممون یه جاها کم اوردیم و یه جا ها بردیم ، غم هرکس درحد خودش براش سخته اینکه ممکنه به نظر تو کوچیک بیاد فقط و فقط نظر توئه و حقیقت همون حس آزار دهنده است که در زندگی هرشخص به یه صورت  متفاوت بروز پیدا میکنه😄 راستییئیییی تووو خیلی خوشگلی چاق یا لاغر سفید یا سبزه 😋 خوشگلی چووون دختری😎 حالا تا اینجا اومدی بی زحمت یه دوتا اهنگ قری هم معرفی کن برامون ( دست خودم نیست چ کنم 😂😂) با تچکررررررررر بوچ بوچ😘😘
😂😂😂😂😂😂 خيلي هم خوب ولي اخه اين چه كاريههه دختر 😂😂😂😂

خودش دوسداره😂😂😂 یدونه جوش نشونش بدم سرتا پامو تجسس می‌کنه دنبال جوش ک بترکونه😂

بزن رو این👈حذف‍  / مرسی😍حالا برا تاپیکم گزارش بزن،امشب رفتنی ام از نی نی سایت:)
دقیقا عین منی بخدا من برنامه ریزی عروسیمم میکنم هنو مجردم که فلان لباس فلان رنگ فلان باغ😂 بعد چن س ...

توام بخاطر پریودیت اینجوری شده حال و احوالت ؟

دقیقا منم خیلی وقت ها تو فکر اینم چجور تویه عروسیم برقصم‌چه لباسی بخرم به مجلس خاستگاریم فکر میکنم

عاشق کسی شدم که از لحاظ خانوادگی ازمون سرترن خونشون فرهنگشون  طرف هم‌تک پسره میترسم خانوادش نخان منو😁😁😂😂

خاااانوووم خااانوووم📣📣 بله بله با خود خودتم 😉 بیااا وسططططط قرررش بده آاا آاا ماشالله💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 قررر تو کمرم فراوونه نمیدونم کجا ولش کنم 💃🏻💃🏻😂😂😂  دلیل علاقه من به رقصیدن اینه که( هرجا میرم و اهنگ  خوشگلا باید برقصن پلی میشه،جفت چشا زوم میشه رو بنده😎 چه کنیم خوشگلی دردسر داره ماهم همَشش باید اماده قر دادن باشیم😛)  نگو بلد نیستم و این ناز و ادا ها 😉 پاشو یه موج مکزیکی برووو دوبار بچرخ یه بپر بپر و تکون تکون هم قاطیش کن اووف یسسس خودشه 😂😂( مدیونی فک کنی خودم ایطور میرقصم🤨)  اگه بد بود دوسه بار دیگه برو قطعا خوشت میاد🤭🤭 نگو چه دلت خوشه ها😒 که اگه دامن غمم رو تکون بدم چارستون سایت میلرزه😁 ای پرنسس  هرگز فکر نکن یه جوجه اردک بدشانسیییی و دور و بریات همه قوووو نه عزیزززم نه جونم هممون یه جاها کم اوردیم و یه جا ها بردیم ، غم هرکس درحد خودش براش سخته اینکه ممکنه به نظر تو کوچیک بیاد فقط و فقط نظر توئه و حقیقت همون حس آزار دهنده است که در زندگی هرشخص به یه صورت  متفاوت بروز پیدا میکنه😄 راستییئیییی تووو خیلی خوشگلی چاق یا لاغر سفید یا سبزه 😋 خوشگلی چووون دختری😎 حالا تا اینجا اومدی بی زحمت یه دوتا اهنگ قری هم معرفی کن برامون ( دست خودم نیست چ کنم 😂😂) با تچکررررررررر بوچ بوچ😘😘
 چی بگم گل قشنگم، کتاب صوتی دانلود کردم‌تویه گوشیم ولی گوش نمیدم دلم میخواد و توفکرشم‌هستم ولی ...

همه مشکل دارن باور کن متاهلی مشکلاتش خیلی بیشتره چاره ای نیست دیگه منم مجردیم سخت بود

واي چه قد تو دوره خوبي هستي دانشجويي خيلي جذابه پيچشاي بعد كلاسسسس اوووو💃💃💃💃💃💃

اره واقعا دانشجویی خیلی دوران خوبی هست ولی برا من که دوترم مهم مجازی بودم و بی خبر از کسی که دوسش دارم چندروز پیش نماینده کلاس بهم گفت فلانی میخواد انتقالی بگیره نمیدونست من دوسش دارم کل روز رو گریه کردم فردا کلاس مجازی داریمچون زرنگه همیشخ سره کلاسا حاصر هست حالا اگه فردا غیبت کنه یعنی واقعا انتقالی گرفته نگرانم ۳ساله که دوسش دارم فک میکردم اونم منو دوس داره 😭😭😭 

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
منم از صبح خونه رو عين دسته گل كردم خوشبه حالت ميتوني قهوه بخوري من به جاش ماست خوردم با نون 😬😬� ...

خب چای کمرنگ بخور با لیمو عسل من لیمو رو سر و تهش و میزنم بعد برش میزنم دون هاشم در میارم تو یه شیشه یه لایه برش،لیمو و یه قاشق پر شکر تا اخر که پر بشه میزارم چند روز بمونه اینقد خوشمزه است واسه چای و البته ویتامین c بیشتری هم داره اینجوری همیشه اخر شهریور دیگه اماده دارم تمام پاییز و زمستان چای و لیمو میخوریم چای هم نمیتونی زیاد بخوری سیب و به و اینا رو دم کن خیلی خوشمزه است میتونی عناب هم بندازی چند تا دونه 

سندرومه قبل پريوديته خوبه ميدوني باهاش اشنايي منقبض كننده رحم بخور

هعی دل غافل مردم چه سندروم هایی میگیرن من چه سندرمی گرفتم ای روزگار پشمااالووو😂😂

امروز صبح یکم خوابم میومد ولی چون خونه مادرشوهرم بودم راحت نبودم نخوابیدم

با دنده چپ بیدار شده بودما😂

بهش پیام دادم بوسم نکردی رفتی

گفت منکه بوست کردم گفتم نکردی گفت کم کم داری دروغگو میشی😂😂😂😂

الکی دنبال دعوا میگشتم تا دلم خنک شه

ولی بعدش حالم اومد سرجاش عذرخواهی کردم ازش

بزن رو این👈حذف‍  / مرسی😍حالا برا تاپیکم گزارش بزن،امشب رفتنی ام از نی نی سایت:)
 توام بخاطر پریودیت اینجوری شده حال و احوالت ؟ دقیقا منم خیلی وقت ها تو فکر اینم چجور تویه عرو ...

نه کلا تو اون احوالاتم که عروسیم اینجوری شه اونجوری شه قبل پریود فکر و خیال منفی قاطیش میشه بعد من هنوز پیدا نمیکنم طرفمو😭 ینی اونجور که دلم میخاد نیستن نگرانم😥

انشالله جور میشه عزیزم خوشبخت بشین🌺💋

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

همه مشکل دارن باور کن متاهلی مشکلاتش خیلی بیشتره چاره ای نیست دیگه منم مجردیم سخت بود

مرسی از درکت عزیزم 💘🐰