2777
2789
عنوان

ازدواج آسان (التماس دعا)

294 بازدید | 4 پست

(ازدواج آسان )🏃‍♀️🏃‍♂️

گروه خیرین  سردارسلیمانی تقدیم میکند :  

کل جهازفقط

۱۳میلیون و ۵۰۰ هزار تومان  .

*و برای افراد نیازمند متاهل*

*مدارک لازم*

*فتوکپی شناسنامه زوجین*

*فتوکپی کارت ملی زوجین*

*نامه تاییدیه متاهل نیازمند از هیات امنا مسجد یا شورای محل سکونت*

تماس باما۰۹۱۲۴۲۵۱۵۴۷

۱- یک جلد کلام الله مجید با سجاده

۲- یخچال فریزر ۱۶فوت فیلور

۳- اجاق گاز ۵ شعله طرح فر

۴- لباسشویی دوقلو

۵-فرش

۶-جارو برقی سطلی

۸- سرویس تفلون  

۹سرویس استکان نعلبکی

۱۰- سرویس قاشق وچنگال

۱۱- اتو  بخار

۱۲-  سینی چای خوری

۱۳ کارد و چنگال میوه خوری ۶ نفره

۱۴ ساعت دیواری

۱۵سرویس خواب

۱۶سرویس ارکوپال

پارچ لیوان 🎄

۱۷سرویس پلاستیک

برای تکمیل پرونده با ما تماس بگیرید👇🏻👇🏻

باماتماس بگیرید ۰۹۹۰۶۰۶۰۷۲۶👆🏻👆🏻

۰۹۳۸۶۴۵۷۲۴۶👉🏼

فقط یه نکته مهم اینکه بنده از صحت و سقمش مطمئن نیستم تو یه گروه دیدم ، ولی انشالا ک گره گشا باشد

التماس دعا

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

انشاالله درست باشه 

خانم کاربلد هستم♡مدرسِ زبان انگلیسی ♡با پنج سال سابقه ی تدریسِ کلاس های حضوری و آنلاین ،برای تمامی سنین و تمامی سطح ها.                                                                            برگزار کننده ی کلاس های خصوصی و نیمه خصوصی با نازل ترین قیمت و بالاترین کیفیت،با پیگیری و پشتیبانی ،تضمینی💯 (طبق برنامه)،جلسه ی اول رایگان  ✅                                     کلاس های حضوری (فقط تهران) ، آنلاین (سراسر کشور)           

ولی اخه هر جور حساب میکنم بیشتر از ۱۳ تومن میشه

خانم کاربلد هستم♡مدرسِ زبان انگلیسی ♡با پنج سال سابقه ی تدریسِ کلاس های حضوری و آنلاین ،برای تمامی سنین و تمامی سطح ها.                                                                            برگزار کننده ی کلاس های خصوصی و نیمه خصوصی با نازل ترین قیمت و بالاترین کیفیت،با پیگیری و پشتیبانی ،تضمینی💯 (طبق برنامه)،جلسه ی اول رایگان  ✅                                     کلاس های حضوری (فقط تهران) ، آنلاین (سراسر کشور)           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اخه هر جور حساب میکنم بیشتر از ۱۳ تومن میشه

اجی خیرین چون خریداشون بصورت انبوهه یحتمل کمتر میفته

و یه حدس دیگه اینکه شاید از درب کارخانه مستقیما تهیه میشه ک پول واسطه و .. نمیخوره

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
اجی خیرین چون خریداشون بصورت انبوهه یحتمل کمتر میفته و یه حدس دیگه اینکه شاید از درب کارخانه مستقیم ...

اره احتمالا همینطوره