2777
2789

سن بارداریم طبق پریود و سونو اختلاف داره 

تو سونو نوشته ۳۰ هفته و ۶ روز ولی طبق پریودی ۳۲هفته و ۴ روزم  چرا اینجوریه وزن نی نی کمه بنظرتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی بچه ها هفته آخر وزن میگیرن، یکم به نظر میاد کم، دختر من ۳۲ هفته و چند روز ۲۱۰۰ بود، ۳۷ هفته و ۵ ...

اخه نوشته ۳۰ هفته و ۶ روز طبق اون وزن ۱کیلو و۶۰۰ خوبه ولی طبق عادت ماهانه م کمه الان کدومش حسابه گیج شدم 

نوشته دخمله

از کجا فهمیدی؟

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕

با سونوی قبلیت مقایسه کن نه با پریودی اگه با سونوی قبلی دوهفته اختلاف داره که خطریه ولی با پریودی مهم نیست .من اگه بخوام با پریودی حساب کنم الان باید زاییده باشم ولی با سونو ۳۷ هفتمه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
با سونوی قبلیت مقایسه کن نه با پریودی اگه با سونوی قبلی دوهفته اختلاف داره که خطریه ولی با پریودی مه ...

با سونو ان تی ۱۲ روز فرق داره و کمتره ولی با آنومالیم ۳ چهار روز کمتره واسه همین نمیدونم کدومش درسته