بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سه تا سیب زمینی ابپز یه دونه سیب زمینی نپخته یه بسته گوشت پودر سوخاری و ادویه تو هم قاطی میکنم😁
ای ام مجرد
بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
گوشت چرخ شده با سیب زمینی رنده شده با یه عدد تخم مرغ یه کم زردچوبه و نعنا و نمک و مقداری ارد نخوچی که ته ماهیتابه نچسبه مخلوط میکنیم و سرخ میکنیم
گوجه را حلقه حلقه کرده سرخ میکنیم با فلفل سبز یا خیارشور و دوغ نوش جان میکنیم😍😍😍😍
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده، سیب زمینی رنده شده (یا پخته یا خام فرق نداره) نمک فلفل زردچوبه دارچین اویشن، ی حبه سیر رنده شده. من یدونه تخم مرغم میزنم.
باشعله کم میزارم اماده شه. محشر میشه
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
اااا پیاز یادم رفت خاک عالم پیاز هم رنده میکنیم🤣🤣🤣
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹