2777
2789

اونایی ک لاغر هستن و میخوان چاق بشن 

بیاید یه گروهی تشکیل بدیم  و ماهم به وزن ایده آلمون برسیم 

به هم دیگ کمک کنیم هر چیزی ک مقوی و خوبه و به کار میاد  رو به همدیگه بگیم و از اطلاعات هم استفاده کنیم 

از تجربیاتمون بگیم بایدها و نبایدها  

و چیزی ک برای خودمون تاثیر داشته 

موافقید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر راهی بود به منم بگین  من قدم 166 وزنم 46، خیلی لاغرم.

دوس دارم ماهم ی گروه داشته باشیم 

و خودمون هم  تلاش کنیم  تو ی زمان مشخص وزن اضافه کنیم 

با برنامه ریزی

ای با با کاری نداره ک چاقا نباید بخورن لاغرا تا میتونن بخورن ب همین راحتی😄

منم آیفون دارم  ولی عمومیه😄 فقط یه مشکل داره وقتی میخوام عکس بگیرم دکمه اش میزنم در حیاط باز میشه 😅 داداشم میگه تو  ضعیفی😒خان داداش تو فقط کافیه وقتی قفل گوشیم بازه ازم بگیری  همچین ازت بگیرم ک کرک پرت بریزه 😉 حالا توی ک امدی امضام رو خوندی ریپلایم کن بگو لایک ب امضات بعد یکی بعدیت میاد امضام رو میخونه  و این میشه ک منو تو یه ملت رو😝 رو اسکول کردیم 😜
من چاقم تنها حرفم بهت اینه که کاکائو فرمند بگیر بخور ازینا که از نوتلا کپی کرده من یه شیششو یه روز ...

چقد خووب  یه شیشه تو یه روز باعث جوش و اینا نمیشد ؟

چقد خووب  یه شیشه تو یه روز باعث جوش و اینا نمیشد ؟

نه فکر نمیکنم

ولی اگه جوش میزنی هم ماست بخور بعدش هم رو صورتت ماست بزار

کالری آدمای معمولی ۲۰۰۰

ولی تو فک کن یه شیشه اینو میخوری با چیزای عادی چقدر میشه

زود چاق میشی

بستنی و چیپسم بخور

چیپس‌ خونگی بهتره

تو یه ماه صد در صد کم کم ۶ ۷ کیلو میاد رو وزنت

دوس دارم ماهم ی گروه داشته باشیم  و خودمون هم  تلاش کنیم  تو ی زمان مشخص وزن اضافه ک ...

من همیشه شروع کردم ولی گذاشتم کنار. 

کلا برنامه مشخصی نداشتم 

اگه گروه زدین به منم بگین. 

یه تاپیک هم زده بودن براش، فکر کنم سرچ کنید بیاره. همه تجربیاتشون رو گفته بودن. 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
ای با با کاری نداره ک چاقا نباید بخورن لاغرا تا میتونن بخورن ب همین راحتی😄

😂😂😂بخدا گفتنش آسونه فقط لاغرا میفهمن این دردو 

بعضیا هر چی میخورن چاق نمیشن 

بعضیاهم مث من اشتها ندارن 

نه فکر نمیکنم ولی اگه جوش میزنی هم ماست بخور بعدش هم رو صورتت ماست بزار کالری آدمای معمولی ۲۰۰۰ و ...

وای مرسی ک گفتی❤❤

چشم حتما امتحان میکنم 

ن من اگه تصمیم ب غذا خوردن و چاقی بگیرم تو یه ماه ۱۰ کیلو میام بالا بخدا

یبار میخواستم چاق شم تو ۱۵ روز ۴ ۵ کیلو اضافه کردم 

من همیشه شروع کردم ولی گذاشتم کنار.  کلا برنامه مشخصی نداشتم  اگه گروه زدین به منم بگین. ...

منم همیشه شروع میکنم ولی میزارم کنار 

تا اینکه پارسال ۱۰ کیلو چاق شدم 

ولی باز کم کم دارم برمیگردم ب وزن قبل 

من تاپیکا رو میخونم و گروه زدم حتما بهت میگم عزیزم 

😂😂😂بخدا گفتنش آسونه فقط لاغرا میفهمن این دردو  بعضیا هر چی میخورن چاق نمیشن  بعضیاهم ...

😂😂من خواهر خودم با این ک ٣٠ سالشه ۴٢ کیلویه ولی سوهرش چاقه وقتی غذا میاره برا خودش این این سرریز ها عروسی هست پر میکنه ب زور میخوره میگه بزار شوهرم نخوره بیشتر از این چاق نشه  شوهر بیچاره رو هم دوتا کفکیر بیشتر نمیریزه 😂😂😂تازه شده ۴۶

منم آیفون دارم  ولی عمومیه😄 فقط یه مشکل داره وقتی میخوام عکس بگیرم دکمه اش میزنم در حیاط باز میشه 😅 داداشم میگه تو  ضعیفی😒خان داداش تو فقط کافیه وقتی قفل گوشیم بازه ازم بگیری  همچین ازت بگیرم ک کرک پرت بریزه 😉 حالا توی ک امدی امضام رو خوندی ریپلایم کن بگو لایک ب امضات بعد یکی بعدیت میاد امضام رو میخونه  و این میشه ک منو تو یه ملت رو😝 رو اسکول کردیم 😜