2777
2789
عنوان

کی عشقش برگشته؟💔

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 69 پست

دقیقا درک میکنم خودم4ساله خانوادش مخالف ازدواجمون شدن دارم نابود میشم اما چیکارکنم کاری ازم برنمیاد جزاینکه فقط بگذرونم روزامو اگر رابطتون سطحی بوده کم کم اروم میشی و کمرنگ میشه برات فقط صبرداشته باش و سعی کن خودتو قانع کنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی بمیرم😭 منم پاییز شدید دلم میگیره ایشالا به حاجتت برسی دوستم

😭😭😭😭ان شاء الله شمام  میرسی 

میمیرم بخدا توی این روزها حالم خیلی خرابه، هیچ کس از دل من خبر ندارم روزی هزار بار توی دلم فریاد میکشم و گریه میکنم خدا صدامو نمیشنوه، اخه مگه میشه خدا به بندش رحم نکنه و سنگدل باشه صدامو نشنوه😭😭😭

تو نخ ما نباش گره میخوری
هیچی.یهویی دیدم مادرشو فرستادخواستگاریم.منم ازاینور انقدر دعوا کتک خوردم ک بالاخره قبول کردن ازدواج ...

آخی  عزیزم خیلی متاسفم😔

ایشالو هرچی زودتر حال دلتون به قبل برگرده

یک عدد کاربر ترکیده ی قدیمی ام😐💜
چرا پسرا انقدر نامرد هستن ؟؟؟😢😢

نمیدونم 😭😭😭

من فقط میخوام ببینمش از خدا میخوام از دیدنش محرومم نکنه خودش که دیگه از دستم رفت فقط میخوام ببینمش 😭😭

تو نخ ما نباش گره میخوری
آخی  عزیزم خیلی متاسفم😔 ایشالو هرچی زودتر حال دلتون به قبل برگرده

فداتشم خوبم الان ۴ ساله ازدواج کردم یه پسر۱نیم ساله دارم

۱۳۹۹/۹/۹من توهمچین روزی ب ارزوم رسیدم خدانگام کرده خوشحالم کرده بالاخره منم خندیدم اون ازته دل خدایاااا مرسی😢
نمیدونم 😭😭😭 من فقط میخوام ببینمش از خدا میخوام از دیدنش محرومم نکنه خودش که دیگه از دستم رفت فقط ...

😂😂😂😂

۱۳۹۹/۹/۹من توهمچین روزی ب ارزوم رسیدم خدانگام کرده خوشحالم کرده بالاخره منم خندیدم اون ازته دل خدایاااا مرسی😢
کاش یروز انقد بی تفاوت شم ک خندم بگیره😞

وای این حرف دقیقا ۶سال پیش ارزوم بودفک میکردم محاله فراموش شه

دقیقا درک میکنم خودم4ساله خانوادش مخالف ازدواجمون شدن دارم نابود میشم اما چیکارکنم کاری ازم برنمیاد ...

اخی عزیزم😔

سطحی نبود خیلی همو دوس داشتیم 

من هنوز دلیلشو نمیدونم بخاطر همین هرکار میکنم قانع نمیشم

یک عدد کاربر ترکیده ی قدیمی ام😐💜
کاش یروز انقد بی تفاوت شم ک خندم بگیره😞

میشی عزیزم میشی مطمیــــــــن باش اینو من بهت قول میدم یه روزی ب هیچ چیزی دلت نمیلرزه اون روز تو یه ادم با تجربه و قوی اون روز تو ب این روزای الانت میخندی 

مطمین باش مطمین باش این روزات میگذره

همسـرم  ارامــش زندگـیمه 💑