2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم... بگید حق با کیه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 96 پست
گف حالا خودت چرا گریه میکنه براش توضیح دادمگفتم ناراحت شدم خب گف بیخود ناراحت شدی وظیفه اونا نیس ک ...

خوب شوهرت درست ميگه وظيفه اونا نيست كه وظيفه خودت و شوهرته كه بچه تونو نگه دارين

ميرفتي شوهرتو صدا ميزدي بچه رو ميدادي دستش نوبتي غذاتونو ميخوردين

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

خوب خیلی ها فک نمیکنن طرف کمک بخواد، یا میگن مزاحمش نباشیم

توقع نداشته. باش تو زندگی از هیچکی

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید از بقیه انتظار داشته باشی سراغت و بگیرن برای همین ناراحت میشی دیگه انتظارات و از دیگران قطع کن

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

نظری ندارم..بستگی به خود طرف داره من بودم قطعا میومدم کمک...من اصولا غذامو زود میخورم ....همیشششششه هرکی سر سفره باشه بچه داشته باشه من غذامو ک خوردم بچش رو میگریم تا مادره راحت غذا بخوره...

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
گف حالا خودت چرا گریه میکنه براش توضیح دادمگفتم ناراحت شدم خب گف بیخود ناراحت شدی وظیفه اونا نیس ک ...

استارتر من تازه دیدم نوشتی شوهرت اونجا نبوده

دوتا کاربری قبلیم تعلیق شد برا اعتراض ب تعطیل شدن تاپیک ها🙏

منم باشم ناراحت میشم درسته وظیفشون نیست اما ادم باید یذره معرفت داشته باشه بیاد تو اتاق بگه چی شده کمکی از دستم بر میاد 

یا مثلا میزبان بگه بزار من سرگرمش میکنم حداقل بیا شما بخور چی میشه 

یا حداقل یکیشون بیاد تو اتاق کنارت ک تو مهمونی تنها نمونی 

ب نظرم درسته وظیفه نیسته ولی ادم باید انسانیت و محبت داشته باشه 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه