2777
2789
عنوان

اشکم دم مشکمه

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 28 پست

چهارتا فحش بده خالی شی 😅

منم آیفون دارم  ولی عمومیه😄 فقط یه مشکل داره وقتی میخوام عکس بگیرم دکمه اش میزنم در حیاط باز میشه 😅 داداشم میگه تو  ضعیفی😒خان داداش تو فقط کافیه وقتی قفل گوشیم بازه ازم بگیری  همچین ازت بگیرم ک کرک پرت بریزه 😉 حالا توی ک امدی امضام رو خوندی ریپلایم کن بگو لایک ب امضات بعد یکی بعدیت میاد امضام رو میخونه  و این میشه ک منو تو یه ملت رو😝 رو اسکول کردیم 😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا نامزد دارم😑

سعی کنید خودتون اصلاح کنید 

یه گوش در کنید یکیو دروازه

خانم منم یکم اینطور بود تقریبا درست شده ولی بعضی وقتا همینطوره

دخترم وقتی بهم میخندی، انگاری دنیا بهم میخنده ...      
ب بابام؟😂😂

هــــــــــان 😳

ن بابا چه حرفیه گریه بهتره تا کتک خواهر 😂😂

منم آیفون دارم  ولی عمومیه😄 فقط یه مشکل داره وقتی میخوام عکس بگیرم دکمه اش میزنم در حیاط باز میشه 😅 داداشم میگه تو  ضعیفی😒خان داداش تو فقط کافیه وقتی قفل گوشیم بازه ازم بگیری  همچین ازت بگیرم ک کرک پرت بریزه 😉 حالا توی ک امدی امضام رو خوندی ریپلایم کن بگو لایک ب امضات بعد یکی بعدیت میاد امضام رو میخونه  و این میشه ک منو تو یه ملت رو😝 رو اسکول کردیم 😜

چه طوری واقعا من متاسفانه تا دلم نشکنه گریه نمیکنم خیلی حالم بد باشه اشکم در میاد 😕

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
هــــــــــان 😳  ن بابا چه حرفیه گریه بهتره تا کتک خواهر 😂😂

لایک به امضات

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
چجوری اخه

منم مثل توبودم یکی یدونه ولوس بودم کافی بود یکی یکم بلند حرف بزنه دیگه اشکی بود که جاری میشد تااینکه ازدواج کردم وپوست کلفت شدم😂😂😆

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍
😂😂

والا گریه بر هر دردی دواست 😳😂😂

خب پس حل میشه😂

آره بابا زندگی اینقدر سخت میشه که حتی وقت نمیکنی لوس بازی دراری شوهرکه مثل پدرومادر نیستن نازمونو بکشن یکی دوبار که اشکت بیاد دم مشکت بی محلی ببینی ازشوهرت درست میشی😂😂

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍