2777
2789
عنوان

حلقه نشون جواهر یا طلا؟

838 بازدید | 26 پست

سلام دوستان 😍

من قراره عقد کنم موندم برا حلقه نشون جواهر بگیریم یا طلا؟راسته که میگن جواهر بعدا بی ارزش میشه؟رفتم طلا فروشی هارو نگا کردم همه ی اونایی که پسند کردم جواهر بودن درسته آدم که حلقه نشون رو نمیفروشه ولی دو دل موندم ممنون میشم نظرتونو بگید😍🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواهر خوشکل تره اما گرونه همون طلا بگیر 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

برای من جواهر و از حلقه ام استفاده نکردم الان 11 ساله که حلقه نشونمو استفاده میکنم اصلا از دستم در نیوردم ...

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

طلا بگیر 

من همه چیمو جواهر گرفتم سال ها پیش الان اونقدری گرون نشده 

ارزش سنگ‌نسبت به طلا اونقدری بالا نمیره

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

این سوال منم هست. ایا برلیان ها بعدا ب قیمت خریده میشن؟ منم حلقه م پر از نگین های برلیان گرفتم. شناسنامه دار.ولی  خیلی گرون میشه اسی. من چندسال پیش گرفتم. الان حلقه نشونت این قیمت باشه، عقدت چقدر میشه؟ 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞