من قراره عقد کنم موندم برا حلقه نشون جواهر بگیریم یا طلا؟راسته که میگن جواهر بعدا بی ارزش میشه؟رفتم طلا فروشی هارو نگا کردم همه ی اونایی که پسند کردم جواهر بودن درسته آدم که حلقه نشون رو نمیفروشه ولی دو دل موندم ممنون میشم نظرتونو بگید😍🥰
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا ۱۵تومن چه جواهری میدن من یه انگشتر جواهر شناسنامه دار دیدم خوشم اومد ۴۸ ملیون
همه قیمتی هست بستگی به اندازه نگین و تراشش داره مثلا تراش کندکی مهه از همه گرئن تره و بهش مگن مارکیز و بعد از اون نگینی هست که کاملا چها گوشه و بعدش نگین های هشت ضلعی و البته به اندازش که تحم نیم تخم یا گرده باشه هم مربوطه
عزیزم جواهر از این نظر ضرره که موقع خرید تک تک سنگاشو به قیمت الماس و برلیان حساب میکنن و کلی پولش میشه ولی موقع فروش نگیناشم به قیمت طلا حساب میکنن و چون سنگای جواهر از طلا گرونتره میفتین به ضرر منم سرویس عروسیم جواهر
مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت، یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت، قربان وفاتم به وفاتم گذری کن، تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت