2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 22 پست
بعدشم بچه بچه است پسرباشه دخترباشه و.....هرچی باشه بازز بچه ی ادمه وبرای پدرومادرعزیز.چه فرقی میکنه& ...

بعضیها نمیفهمن بخدا 

پدر من خون مامانم رو کرده بود تو شیشه که پسر میخوام 

ما دو تا دختر بودیم مامانم هفت بار باردار شد و هر بار که بچش پسر میشده میمردن🤔فقط دو تا دختر براش میموندن

الان ما ازدواج کردیم و دختر میخواستیم دوتا پسر دارم

حکمت و ببین پدرم یازده سال پیش فوت شد الان پسرم بامامانم زندگی میکنه 

پسرم با شوهرم نمیسازه پنج سالشه آوردم دادم مامانم که برای تو پیش تو بمونه 

خواهرم هم بچه ش پسر شد حالا اون بچه هاش دختر میشن نمیمونن دختر میخواد 

آدمها هر چی رو ندارن سرش حریص میشن😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین این موضوع بیشتر به زندگی زناشویی پدر و مادرت مربوط میشه و مادرت باید  با این قضیه کنار بیاد من نمی گم شما بی تفاوت باش چون نمیشه زجر کشیدن مادرت رو ببینی و غصه نخوری ولی در کل اینکه خود کشی کنم و این حرفها چیه تو اطرافیان ما کسایی که دوتا زن دارن خیلی زیاده پس بچه هاشون خودشون رو کشتن الان شوهر خواهرم  پدرش دوتا زن داره و دارن زندگی می کنن

شما هم خیلی توی این خونه بمونی نهایت پنج سال دیگه است پس با رفتارهای باعث استرس بیشتر مادرت نشو

ببین این موضوع بیشتر به زندگی زناشویی پدر و مادرت مربوط میشه و مادرت باید  با این قضیه کنار بیا ...

اونایی که زیاده مال همین نسلن؟ دخترن؟ از دوتا زنشون بچه دارن؟

پیر شدم پیر تو ای جوونی!