2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم

355 بازدید | 22 پست

بابام به مامانم گفته رضایت بده از یکی دیگه بچه دار شم

تو تاپیکای قبلیم گفتم از بدبختیام. دوباره نمیتونم بنویسم چون همینجوریشم جونم داره میزنه بیرون

گفته پسر میخواد

ما دو تا دختریم من ۲۰ سالمه بزرگترم

مامانمم بچه دار نمیشه دیگه سنش بالا رفته

دارم از غصه میمیرم

چیکار کنم؟ خودکشی؟ ازدواج؟ چیکار کنم؟ با همه بدبختیای قبلی هنوز زندم ولی این دیگه منو میکشه میدونم😭😭😭

پیر شدم پیر تو ای جوونی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو و خواهرت شلوغ کنید و داد و بی داد که زن بگیری فلان میکنیم و ....

به دایی یا عموی بزرگتر هم اگر لازم شد بگید

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
از کجا معلومه پسر دار بشه شاید دختر شد بهش بگو پدرم شما دختر زایی به مادرم مربوط نمیشه

منم شنیدم جنسیت بچه چی بشه بیشتر به پدرربط داره نمیدونم درسته یا ن 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

جنسیت بچه رو مرد تعین میکنه پدر شما بدنش برای پسرزایی ساخته نشده 

مادرتون هیچکارست 

البته الان بیشتر توضیح بدم نمیدونم جایزه یا نه ولی 

هر چی این موضوع باید موشکافی بشه 

فکر کنم استرس تو خونتون زیاده 

استرس که زیاد باشه بچه دختر میشه 🤔

مرد هم باید گرم باشه و گرمی خیلی مصرف کنه غذاهای مقوی

واگه عشق علاقه شدید باشه زن به اوج لذت برسه بچه پسر میشه

تجربه اینو ثابت کرده

منم شنیدم جنسیت بچه چی بشه بیشتر به پدرربط داره نمیدونم درسته یا ن 

درسته عزیزم...زن فقط تخمک x رو داره 

مرده که هم xو هم yرو داره بستگی به بدنشه که اسپرمش قوی باشه 

اون انتخاب میکنه که x باشه یا y

اسم زنها الکی در رفته 

درسته عزیزم...زن فقط تخمک x رو داره  مرده که هم xو هم yرو داره بستگی به بدنشه که اسپرمش قوی با ...

پس بابای اسی الکی تقصیرو گردن زنش انداخته. 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

بعدشم بچه بچه است پسرباشه دخترباشه و.....هرچی باشه بازز بچه ی ادمه وبرای پدرومادرعزیز.چه فرقی میکنه