2777
2789
دکتر گفت روغن اصلا نخوره حتی کنجد و زیتون 

غذای کبد روغن هست . کبد به روغن های مفید احتیاج داره . من به دکترهای نوین اصلا اعتماد ندارم . و درمان هم بلد نیستند . ببرید پیش یک دکتر طب سنتی خوب.

کاربر قدیمی هستم.   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه لحظه حس کردم خواهرمی.. اخه اونم دکتر بهش گفته گرید سه کبدشو الان یکماه تو رژیم دیزوز ازمایش داده ...

بعد یک ماه گریدش شد 2؟ آخه منم گرید 3ام خیلی میترسم

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
بعد یک ماه گریدش شد 2؟ آخه منم گرید 3ام خیلی میترسم

والا دکتر گفته بود تو یکماه خوب پیشرفت کردی

البنه گفته بود سعی کن روزی یک قاشق روغن زیتون بخور وگرنه چربی های قبلی ت جذب بدنت میشه واسه ضرر داره..

سعی کن غذات کنترل کنی واقعا این کنترل کرد

مثلا خونه مادرشوهرش دعوت بود زنگ زد گفت سالاد درست نکن‌میارم سالاد برده شام همون خورده بود

والا دکتر گفته بود تو یکماه خوب پیشرفت کردی البنه گفته بود سعی کن روزی یک قاشق روغن زیتون بخور وگرن ...

وزن کم کرده؟ دارد چی میخوره یا عرقیات؟ 

من شده کابوسم خیلی میترسم دوباره سونو بدم😰😢

وزن کم کرده؟ دارد چی میخوره یا عرقیات؟  من شده کابوسم خیلی میترسم دوباره سونو بدم😰😢

غذاش کنترل کرد..عرقیات خوردنش زیاد بعدن اسیب به معده میزنه...باید دقت کرد تو خوردنش

اره تا الان ۵کیلو کم کرده 

باور کن نترس غذات مدیریت کن.انشالله خوب میشی..حجم ببشتر سبزیحات کن..برنج و نون کم کن شیرینی کلا حذف کن حتی طبیعی..غذات یا تو فر بزار یا ابپز..

مغز روزی ۵تا اونم صبح بخور مثلا گردو نهایتا یکی یا دوتا 

هر شب کاهو بخور اب انار طبیعی هم خیلی خوبه 

غذاش کنترل کرد..عرقیات خوردنش زیاد بعدن اسیب به معده میزنه...باید دقت کرد تو خوردنش اره تا الان ۵کی ...

من 40 روز ناشتا عرقیات خوردم الان معدم داغونه بخدا 

من وزن هم کم کردم خیلیم زشت شدم اما چاره ای نیست بخاطر کبد، خداکنه خوب شیم💕

من 40 روز ناشتا عرقیات خوردم الان معدم داغونه بخدا  من وزن هم کم کردم خیلیم زشت شدم اما چاره ا ...

ببین رو سالاد روغن زیتون بریز پوست خراب نمیشه...ولی عرقیجات نخور انشالله به زودی خوب میشی نگران‌نباش استرس زیادی واست خوب نیست...پیاده روی برو غذات مدیریت کن