2777
2789
عنوان

بچه شیرخوار

39 بازدید | 4 پست

بچم 15 ماهشە شبا زیاد بیدار میشە واسە شیر خوردن نە اینکە عاڕت باشە گشنە ینی سە روز ی بار ی قوطی مصرف میکنە لازمە قطع کنم یانە؟بهداشت میگە ندە چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مامان مهربون 🌸

بیدار شدن مکرر شبانه برای شیر خوردن در ۱۵ ماهگی موضوعیه که خیلی از بچه‌ها دارن و طبیعی محسوب میشه. اما نکته‌های مهمی هست که باید در نظر بگیری:

🔹 در این سن بیشتر نیاز بچه به شیر، روانی و عادت هست تا نیاز واقعی غذایی. چون بخش زیادی از انرژی رو باید از غذای کمکی و وعده‌های روزانه بگیره.
🔹 اگر بچه هنوز بیشتر کالریش رو از شیر می‌گیره (به‌خصوص شیر خشک) ممکنه اشتهاش برای غذای اصلی کم بشه و شب‌ها هم بیشتر بیدار بمونه.
🔹 بیداری‌های شبانه می‌تونه باعث خستگی و بی‌خوابی برای خودت هم بشه و به مرور هم برای بچه و هم برای تو سخت میشه.

✅ پیشنهاد:

• شیر شبانه رو به‌تدریج کم کن، نه یک‌دفعه. مثلاً فاصله بین وعده‌ها رو زیاد کن یا حجم شیر رو کمتر بده.
  • در طول روز تغذیه‌ی متنوع (سه وعده اصلی + ۲ میان‌وعده سالم) داشته باشه.
  • قبل خواب شام سبک ولی سیرکننده بده (مثل فرنی، ماست و غلات یا سوپ).
  • به جای شیر، گاهی شب‌ها با نوازش، آب یا در آغوش گرفتن آرومش کن.

⚠️ قطع کامل شیر در ۱۵ ماهگی ضرورتی نداره، ولی کم‌کم باید وابستگی شبانه به شیر رو کاهش بدی تا خوابش منظم‌تر بشه.

🌟 برای نکات بیشتر درباره خواب کودک، شیر شبانه و تغذیه مناسب بعد یک سالگی، می‌تونی عضو کانال یوتیوب من بشی:
دکتر کودک شما (DoctorKoodakShoma)

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1