2777
2789

سلام دوست عزیز ، ما قصد مهاجرت به استانبول را داریم میشه شما که اونجا زندگی میکنید در موردش توضیح بدید و اینکه آیا در کل راضی هستید یا خیر ، پیشنهادتون واسه من چیه 

ما مقصد مهاجرت به بلژیک رو داریم 😍

حالا چرا استامبول میخوای بری عزیزم

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما مقصد مهاجرت به بلژیک رو داریم 😍 حالا چرا استامبول میخوای بری عزیزم

دلایل خودمون رو داریم واسه رفتن اما اصلا فعلا قطعی نیست الان سر یک سه راهی بزرگ هستیم ، یک تایپینگ زدم شماره واسه استخاره میخواستم هیچ کس جواب نمیده متاسفانه 

دلایل خودمون رو داریم واسه رفتن اما اصلا فعلا قطعی نیست الان سر یک سه راهی بزرگ هستیم ، یک تایپینگ ز ...

تاپیک گلم ❤️ 

انشالا ک خیره 🌹

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
دلایل خودمون رو داریم واسه رفتن اما اصلا فعلا قطعی نیست الان سر یک سه راهی بزرگ هستیم ، یک تایپینگ ز ...

استخاره میخوایین بگیرین؟

من دارم ولی خب نی نی یا بفهمه لغو کاربری میکنه متأسفانه.... 

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩
من زیاد مسافرت میرم ولی برای زندگی مناسب ندونستم

آره منم زیاد شنیدم که جای مناسبی نیست متاسفانه 

استخاره میخوایین بگیرین؟ من دارم ولی خب نی نی یا بفهمه لغو کاربری میکنه متأسفانه.... 

چرا آخه من توی تایپینگ های خیلی قدیمی دیدم شماره تلفن گذاشته بودند ولی خیلی قدیمی بود تایپینگ

سلام عزیزم شما مهاجرت کردید به استانبول؟

سلام عزیزم نه منصرف شدیم فعلا ، البته دوستهامون رفتن خیلی راضی هستند ولی ما به خاطر کار همسرم فعلا نرفتیم ، اونجا مشکل بیکاری زیاده متاسفانه 

هیجان انگیز ترین جاذبه های گردشگری ایران و جهان ، اطلاعات کامل درمورد اماکن تاریخی و جاذبه های طبیعی ، سوغاتی ها و آداب و رسوم ملل مختلف ، آشنایی با هتل ها و اقامتگاه های بوم گردی را در مجله دلتا بخوانید.

https://deltapayam.com/گردشگری/