2777
2789
عنوان

تصمیم بزرگی میخوام بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 60 پست

راستی ترامپ داره تموم دانشجوهای ایرانی تو امریکا رو شوت میکنه بیرون

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

امریکا رفتن خیلییی سخت شده 

چرا همینجا نمیخونه؟میگین استعدادشم خوبه

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر فکر کن عزیزم نمیگم فکرت بده ولی خب ممکنه بره و دیگه سراغتم نگیره

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
این اسمش دیوانگی نیست عزیزم... خریت محضه... چرا باید زحمت کشیده خودتو بدی یکی که بره پس فردام بایکی ...

میخوام اعتماد کنم بهش 

حتی اگه کل سرمایمو ببازم 

اگه لایق باشه که اثبات میکنه 

اگه نه که من اون پولک دوباره در میارم ولی میفهمم که نباید باهاش ازدواج کنم 

بجث یه عشق ممنوعه است عزیزم 

اول واقعا نامزد کنید بعد براش هرکاری بکن که دیگران هم سرزنشت نکنن

پدرم محاه بزاره 

بابام در صورتی با ازد ما موافقت میکنه که اون خیلی قوی تر از پدرم بشه چه پولی چه موقعیت اجتماعی

میخوام اعتماد کنم بهش  حتی اگه کل سرمایمو ببازم  اگه لایق باشه که اثبات میکنه  اگه ...

خیلیییی احساساتی و بدون فکر داری تصمیم می گیری

ته این تصمیم عاقبت خوبی نیست، از ما گفتن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
میخوام اعتماد کنم بهش  حتی اگه کل سرمایمو ببازم  اگه لایق باشه که اثبات میکنه  اگه ...

یا زیادی عاشقی یا رمان زیاد میخونی حرف زدنت و طرز فکرت عین تو فیلماس. پدرتون حتما چیزی میدونن که راضی به ازدواجتون نیستن و اینکه حتی اون پسره هم خوشحال نمیشه با کمک شما بیشتر احسلس حقارت میکنه البته اگه ادم مغرور و باشخصیتی باشه

بازم سعی کن بیشترفکرکنی،عاقلانه تصمیم بگیرنه ازرواحساس

اتفاقا بهش فکر کردم 

ما ایرانیا با تحریم یکیو میخوام بشناسیم 

من میخوام همه چی بزارم در اختیارش ازاد باشه 

ببینم ماهیتش همونه یا نه 

چطوردلت میاد با پول یکی دیگه روبسنجی؟ مگه پول الف خرسه؟؟؟؟ تواین شرایط پول دراوردن وجمع کردن خیلی سخته ... هیچوقت هیچکیو خیلی نبر بالا که دیگه دست خودتم بهش نرسه و روش زوم نکن چون بی کیفیت میشه... اگه فرستادیش رفت خارج دکترشد دیگه سراغ شما نمیاد همونجاهم یه دکتر میگیره توام یادش میره ... یه درصدباورنکن بعدها ازت تشکرکنه حتی....بیخیال

خدایا شکرت شکرت شکرت
یا زیادی عاشقی یا رمان زیاد میخونی حرف زدنت و طرز فکرت عین تو فیلماس. پدرتون حتما چیزی میدونن که راض ...

عزیزم نه رمانه نه فیلم کل زندگیمه  هیچ پدری راضی نیست دخترشو به یکی که شکست خورده بده 

ولی من فهمیدم که همین ادم شکست خورده اگه ازش یه حمایتی میشد غوغا میکرد . و عشق ای که تو دلمه بهم اجازه نمی ده ولش کنم

اتفاقا بهش فکر کردم  ما ایرانیا با تحریم یکیو میخوام بشناسیم  من میخوام همه چی بزارم در ...

دخترخوب اون خودش اگه بخوادمیتونه گلیم خودش روازآب بکشه بیرون،اگه واقعادرسش خوب باشه اینقدرهاهستن کمکش کنن،مخصوصا توخودهمون دانشگاه،ازنظرشخصی من شماداری ازرواحساست تصمیم میگیری،ازپافشاریت هم مشخصه میخوای اجراش کنی،خوددانی موفق باشی.

هزینه کن ایران درس بخونه خارج رفتن خیلیا رو عوض کرده

همین دیگه

بره اگه عوض شد حداقل پیش پدرم خورد نشم 

اونی که قراره اکنجا عوض شه ۱۰ سال دیگه ایرانم عوض میشه