2777
2789
عنوان

تصمیم بزرگی میخوام بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 60 پست
چطوردلت میاد با پول یکی دیگه روبسنجی؟ مگه پول الف خرسه؟؟؟؟ تواین شرایط پول دراوردن وجمع کردن خیلی سخ ...

اگه تو عاشق یکی باشی با تمام وجودت و همه بگن نه 

بازم حاضر نیستی بخاطر اثبات اینکه واقعا این عشق صحیحه یا نه از همه چیت بگذری ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیگه بره اگه عوض شد حداقل پیش پدرم خورد نشم  اونی که قراره اکنجا عوض شه ۱۰ سال دیگه ایرا ...

راحت پول به دست آوردیا منکه انقدر برا پول درآوردن سختی میکشم اصلا حاضر نیستم ریسک کنم حتی برا کسی که خیلی عاشقشم 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد
من نمیدونم چقدر پول داری ولی دلار 30 هزار تومن شوخی نیستا، حداق میخوای کمک کنی پولتو بده برا شهریه ه ...

نمی دونم چرا فکر میکنین من اینارو نمی دونم 

ولی صرف بحث پزشکی نیست .. بحث سنجیدن این ادم هم هست

اگه تو عاشق یکی باشی با تمام وجودت و همه بگن نه  بازم حاضر نیستی بخاطر اثبات اینکه واقعا این ع ...

نه من اصلابه هیچ عنوان اینکارونمیکنم و رو زندگیم قمارنمیکنم قبلاهم دیوانه وارررر عاشق یکی بودم تو اون تایمی ام ک باهاش بودم واقعا بینمون خوب بود و بهترین مرددنیابود اما بعدها خودشو نشون داد وبهم ثابت شدچقدرررر بی لیاقت بوده تو اوج دوستداشتن خیانت کرد وبرای همیشه همدیگرو ترک کردیم😀😀دمش گرم که رفت.. جا رو برای ورود ادم بالیاقت توزندگیم بازکرد

خدایا شکرت شکرت شکرت
عزیزم نه رمانه نه فیلم کل زندگیمه  هیچ پدری راضی نیست دخترشو به یکی که شکست خورده بده  ول ...

اگه انقد با لیاقت و با مسئولیته تنها کاریکه میتونی بکنی اینه که صبر کنی و در کنارش ازش حمایت عاطفی کنی تا زمانیکه دوباره موفق بشه. میتونین همینجا باهم کار کنین سرمایه از تو اونم با تخصصش کمکت کنه.تازه همین ایرانم میتونه دکتر موفقی بشه بعدا بره امریکا یا هرجا

فقط یه سوال چطوری رتبه 600 پردیس میخونه وشهریه میده چرادولتی نه

شهر ما نزدیک تبریزه 

اونم خانوادش اوا وضعشون خوب بوده گفتن برو پردیس تبریز تا مثلا دولتی یه جای دور بعد ورشکست شدن و حمایتش نکردن 

عاشق نشدی 

حالا اینجوری گفتی قشنگ معلومه احساسی داری تصمیم می گیری ولی خب اگه راحت همون پول رو میتونی دوباره به دست بیاری مدیون احساست نشو بزار یه جوون هم به آرزوش برسه بده بره

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد

میخواد عیار طرف رو بسنجه ببینه چقدر قابل اعتماده. خودش رو هم برا همه چیز آماده کرده پول دار هم هست براش مهم نیست پولش بره

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.

نه من اصلابه هیچ عنوان اینکارونمیکنم و رو زندگیم قمارنمیکنم قبلاهم دیوانه وارررر عاشق یکی بودم تو او ...

ببین این از بابای من جلو من چک خورد یک بار بهش بی احترامی نکرد درحالیکه قهرمان کاراته اس 

بابام بخاطر اینکه منو ول کنه ادم فرستاده بود تبریز زده بودنش اونم فهمیده بود ولی شکایتم نکرد 

قضیه ما صرفا یه دوستی نیست . اسمش رومه 

شهر ما نزدیک تبریزه  اونم خانوادش اوا وضعشون خوب بوده گفتن برو پردیس تبریز تا مثلا دولتی یه جا ...

ببین گلم ادمی که بین همزبونای خودش نتونه خرج تحصیلشودربیاره توکشورغریبم نمیتونه مستونه اینجاکارگری کنه درسشوادامه بده