2777
2789
عنوان

شیرم سبز بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 158 پست
وای😂😂😂😂😂 تو چرا خواننده نمیشی😂😂

در آینده قصد دارم بشم

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️
پرستارش مطمعن؟؟؟؟؟ دوربین گذاشتی تو خونه؟؟؟؟؟ 

آره مطمئنه.خونه خودم نیست .میبرم خونه پرستار

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره نزاشتی یخچال فاسد شده😂😂😂😂😂😂ن شوخی کردم😐عفونت داری اون شیرم نده بچه بخوره مریض میشه

نه همین ک  دوشیدمش   نگاش کردم کمی مایل به سبز بود..یعنی عفونت چی کرده؟از زخم به اون کوچیکی؟یا سینم عفونت داره؟

حالا امروز میرم دکتر

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
نه همین ک   دوشیدمش     نگاش کردم کمی مایل به سبز بود..یعنی عفونت چی کرده؟از ز ...

فک کنم بخاطر زخم شایدم اصن ب اینچیزا ربطی نداره ویتامینی چیزی کمه آره دکتر میتونه درست نظر بده حتما برو

عزیزم میگه خراش کوچیک عفوکت کجاس اگه اینترنتم بزنین متوجه میشین که با تغذیه رنگ شیر عوض میشه حتی ممک ...

عفونت ربطی به خراش نداره...درد و رنگ سبز یعنی عفونت شیر..خواهرم دقیقا همینطور شد

بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.
عفونت ربطی به خراش نداره...درد و رنگ سبز یعنی عفونت شیر..خواهرم دقیقا همینطور شد

خب بعدش فهمید دلیلش چی بود؟

خب بعدش فهمید دلیلش چی بود؟

دلیلش عفونت بود دکتر بهش انتی بیوتیک داد البته شرایط دیگه هم داشت مثل درد و تب و ....

ممکنه واسه شما مخصوصا بخاطر زخمی که گفتید فرق کنه..رو زخمت آد بزن که زود خوب شه

بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.
دلیلش عفونت بود دکتر بهش انتی بیوتیک داد البته شرایط دیگه هم داشت مثل درد و تب و .... ممکنه واسه شم ...

مرسی عزیزم