حالم خیلیییی بده . نفسم بالا نمیاد.اونیکه ۱۳ سال عاشقش بودم و ادعا میکرد که عاشقمه اما بدلایلی نمیتونیم به هم برسیم یهو اونم در حالیکه خیلی ریلکس داشت تخمه میخورد گفت دارم ازدواج میکنم.وقتی من شوکه شده بودم اون داشت تخمه میخورد.وقتی توی چت گفتم اگه واسه ترک کردنت تلاش نکنم کارم به تیمارستان میکشه اون واسم استیکر خنده میفرستاد .هیچوقت قرار ازدواج نداشتیم ، هیچوقت به همدیگه قول ندادیم،اما باز هم دارم میسوزم. الانم استوریه عاشقانش واسه عشقه جدیدش رو دیدم تا ته قلبم داره میسوزه.لااق کاری میکرد من استوریشو نبینم 😢 تاپیک قبلی دوستا گفتن پل های ارتباطیت رو قطع کن ، اما نمیدونم چرا واسم خیلی سخته همش چکش میکتم.میخواد ازدواج کنه اما میگه ارتباطم با تو رو قطع نمیکنم، از یه طرف عذاب وجدان از یه طرف دیدنه عشقش به اون داره سکنجه ام میده.یکی یه چیزی بگه قانعم کنه 😢 حالم خرابه . بهم وعده ی ازدواج نداده بود اما من نمیبخشمش
۱۳ ساااااال یه عمره دختر !!!خب چاره دیگه ای نداری یا اینجوری نگاه میکنی و غصه میخوری یا تصمیم میگیری راه ارتباطی تو قطع کنی و کم کم فراموش کنی .معلومه ارتباطشو قطع نمیکنه چرا باید بازیچه شو ول کنه ؟
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
اون ب شما وعده ازدواج نداده بود ولی شما امیدوار بودی یه روزی نظرش عوض بشه،تمام شد رابطتون مثل یه دختر خوب شمارشو حذف کن
هی من صبوری کن💚لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه حتی پستی که میخونم جایی که کامنت میذارم💜 راهنما و حامی منه💙دنیا رو با چشاش میبینم🧡روح منو از زنگار پاک میکنه و صیقلی میده وجودمو از ناخالصی ها پاک میکنه اون مراقب منه مثل پدر،برادر،رفیق،یار❤ما از مال دنیا دستامون خالیه ولی قلبامون سرشار از عشقه حتی در بحرانی ترین شرایط💗از خاکستر بر میخیزیم💚
سالها قبل فک میکردم "تنهایی" عجب فاجعه ای است اما...هر چ بیشتر مردم را شناختم تنهایی من دلچسب تر شد.عاشق تنهایی ام هستم❤.ب طرز اعتیادآوری ب سکوتِ مطلق عادت کردم.حتی در جمع هم از درون تنها هستم.حالا میفهمم چرا باید چاه را ب مردمان ترجیح داد
پس خودت در مقابل خودت مسولی. برو پیش روانشناس و برا خودت یکاری کن چون منم بودم از دختر ضعیف و اویز ...
من خیلی ضعیفم اما آویزونش نیستم.هیچوقت گداییه عشقش رو نکردم، خودش ادعا داشت که عاشقمه.۱۳ سال از عمرم ... . اینجا دارم دردودل میکنم معنیش این نیست که پیش اونم اینقدر خودمو ضعیف و آویزون نشون میدم