حالم خیلیییی بده . نفسم بالا نمیاد.اونیکه ۱۳ سال عاشقش بودم و ادعا میکرد که عاشقمه اما بدلایلی نمیتونیم به هم برسیم یهو اونم در حالیکه خیلی ریلکس داشت تخمه میخورد گفت دارم ازدواج میکنم.وقتی من شوکه شده بودم اون داشت تخمه میخورد.وقتی توی چت گفتم اگه واسه ترک کردنت تلاش نکنم کارم به تیمارستان میکشه اون واسم استیکر خنده میفرستاد .هیچوقت قرار ازدواج نداشتیم ، هیچوقت به همدیگه قول ندادیم،اما باز هم دارم میسوزم. الانم استوریه عاشقانش واسه عشقه جدیدش رو دیدم تا ته قلبم داره میسوزه.لااق کاری میکرد من استوریشو نبینم 😢 تاپیک قبلی دوستا گفتن پل های ارتباطیت رو قطع کن ، اما نمیدونم چرا واسم خیلی سخته همش چکش میکتم.میخواد ازدواج کنه اما میگه ارتباطم با تو رو قطع نمیکنم، از یه طرف عذاب وجدان از یه طرف دیدنه عشقش به اون داره سکنجه ام میده.یکی یه چیزی بگه قانعم کنه 😢 حالم خرابه . بهم وعده ی ازدواج نداده بود اما من نمیبخشمش
من حس ششمم نسبتا قوی هس، نمیدونم چرا یهو به ذهنم اومد که اون منظورش تویی و میاد خواستگاری، فقط میخوا ...
الکی امیدوارش نکن لطفا،من رک و راست میگم هیچ وقت نمیگیرتش ۱۳ سال وقت داشت
هی من صبوری کن💚لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه حتی پستی که میخونم جایی که کامنت میذارم💜 راهنما و حامی منه💙دنیا رو با چشاش میبینم🧡روح منو از زنگار پاک میکنه و صیقلی میده وجودمو از ناخالصی ها پاک میکنه اون مراقب منه مثل پدر،برادر،رفیق،یار❤ما از مال دنیا دستامون خالیه ولی قلبامون سرشار از عشقه حتی در بحرانی ترین شرایط💗از خاکستر بر میخیزیم💚
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
این اتفاق برای منم افتاد...مثله یه اشغال بندازش تو بغل سطل اشغالش...اونقد خودتو قوی کن اونقدر دور شو که فراموش کنی...ممکنه بعد از یه مدت پشیمون بشه میاد ببینه چه خبره باید کاری کنی احساس حقارت کنه
ببین مرد جماعت همینه با هر کی در ازتباط باشن اونو دوس دارن .عشق و دوستی 13ساله معنی براشون نداره اگه حرفی از ازدواج نبود چرا 13سال عمرت رو گذاشتی حروم بشه .الانم نفر سوم یه رابطه نشو .زاپاس که نیستی .یه مدت عیبی نداره چکش کنی غصه میخوری ولی دل زده هم میشی کم کم بزارش کنار
باید بتونم خودم ترکش کنم قبل از اینکه اون بخواد ترکم کنه
حتما یه مشاور خوب پیدا کن خیلی کمکت میکنه
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
امیدوارش نکردم فقط حسمو گفتم، شایدم کمک کنه حداقل الان واسه چند دقیقه هم که شده یکم آروم بشه
باید بتونه با حقیقت کنار بیاد هر چقد هم که سخت
هی من صبوری کن💚لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه حتی پستی که میخونم جایی که کامنت میذارم💜 راهنما و حامی منه💙دنیا رو با چشاش میبینم🧡روح منو از زنگار پاک میکنه و صیقلی میده وجودمو از ناخالصی ها پاک میکنه اون مراقب منه مثل پدر،برادر،رفیق،یار❤ما از مال دنیا دستامون خالیه ولی قلبامون سرشار از عشقه حتی در بحرانی ترین شرایط💗از خاکستر بر میخیزیم💚