2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده.اونیکه ۱۳ سال عاشقش بودم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 90 پست
باید بتونه با حقیقت کنار بیاد هر چقد هم که سخت

اون که بله، ولی الان که حالش خیلی بده چند دقیقه هم واسش غنیمته، میگم من فقط حسمو گفتم

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهم وعده ی ازدواج نداد ، اما ته دلمو یه جورایی امیدوار میکرد که کاش بشه و.... . خیلی چیزامو سر این ع ...

عزیزم وقتی واضح نگفته ینی ۱۳ سال رک و راست بهت بگم اسکل بودی و بازی خوردی...

تقصیر خودتم هست الان ب خودت بیا حداقل

حالا یه پست عاشقانه  واسه یه پسر دیگه بزار ببین واکنش اون چیه  تو اطمینان زیادی بهش دادی ...

نه دیگه قراره ازدواج کنه . اون دختر هم یه نتیجه ی یه آشناییه واسطه ای هست که الان با هم در ارتباطن .منم نباشم اون هست

وقتی یکی دیگه وارد زندگیش شده و به این راحتی رابطه ی جدیدش رو بهم میگه یعنی میتونه . 

خب درهرصورت بهتره ترکش کنی

فهمید که فهمید

نفهمید هم حداقل وجدانت راحت میشه یکم که خودت تموم کردی نه اون

من رابطه هایی که خودم دیدم خوب نیست و تموم کردم فراموش کردم به راحتی ولی یه رابطه ای داشتم پسره اول ترکم کرد منم گفتم باشه ولی هنوزم گاهی یادم میاد حرصم میگیره

چرا ۱۳ سال با کسی بودی ولی حرفی از ازدواج نزدین؟ عمرتو از سر کدوم راه آوردی؟

من بخاطر غرورم هیچوقت حرفشو نزدم اما اون میگفت کاش میشد به هم برسیم ، اما یه تفاوتهایی بینمون بود که میتونست بهانه ی این نرسیدن باشه.بهم وعده نداد اما با عشقش دلگرمم کرد

من بخاطر غرورم هیچوقت حرفشو نزدم اما اون میگفت کاش میشد به هم برسیم ، اما یه تفاوتهایی بینمون بود که ...

بنظرم اشتباه مطلق انجام دادی

چند سالته

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
من بودم میریدم تو رابطه شون  گاهی وقتا خدا نمیزنه تو کمرشون  چوب رو میده دست خودت ک  ...

اون منو نادیده گرفت اما من اینکار ازم بر نمیاد . ولی با همه ی وجودم از خدا خواستم تقاص حال الانه دلم رو پس بده.اگه عدالتی هست خدا خودش برقرارش کنه

من حس ششمم نسبتا قوی هس، نمیدونم چرا یهو به ذهنم اومد که اون منظورش تویی و میاد خواستگاری، فقط میخوا ...

وگر نه خیلی کم پیش میاد کسی این همه بی معرفت باشه و بعد اون همه سال عاشقی یهو راحت ول کنه عشقشو 

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
شما باهاش کنار اومدین ، یعنی منم میتونم؟؟!!

اره 

بعدش اون میخواستم ولی من اونقد تو شخصیت خودم عمیق شده بودم ک اون رابطه برام سطحی بود دیگ و ادم بهتری تو زندگیم اومد و ازدواج کردیم 

من حس ششمم نسبتا قوی هس، نمیدونم چرا یهو به ذهنم اومد که اون منظورش تویی و میاد خواستگاری، فقط میخوا ...

نه عزیزم . تمام اون ساعتهایی که با من چت میکرد رو الان آنلاین پیش اونه . فقط طول روز نیم ساعت به من پیام میده که آزارم بده