2777
2789
ها دو نفر نقش تعیین کنندگی دارن

بله درسته که اسپرم x y  رو میده ولی محیط واژن تعیین کننده ی اینه که کدومو بگیره و کدومو بسوزونه...

وقتی محیط اسیدی باشه y سوزونده میشه و xوارد لوله میشه..وقتی قلیایی باشهx (دختر) سوزونده میشهy(پسر) فقط میگیره

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درسته که اسپرم x y  رو میده ولی محیط واژن تعیین کننده ی اینه که کدومو بگیره و کدومو بسوزونه ...

عزیزم،برگرد پیام منو بخون،بعد برو تو فازه توضیح،من گفتم‌دو نفر موثرن،نگفتم یکیشون ک اومدی ب من اثبات کنی ک  کی چیو میسوزونه،قرار بر توضیح باشه ب جزییاتش برات توضیح میدم،سر بسته گفتم دوتاشون موثرن

نه تعین جنسیت فقط با مرده  زن xx  مرد xy

گلم من ۸سال پیش تو دانشگاه ۳ واحد روانشناسی فیزیولوژیک پاس کردم و همه ی این مبحث هارو خوندم...به شماهم توصیه میکنم طبق علم روز دنیا پیش برید و اگر به کتاب دسترسی ندارین تو گوگل سرچ کنید

بله ولی مردم ضعیف باشه y هاش سریع میمیرن 

اگر ضعیف باشه روی جفتش تاثیر میزاره و باید بره درمان کنه و امپول های خاصی بزنه برای تقویت اسپرم...

گلم من ۸سال پیش تو دانشگاه ۳ واحد روانشناسی فیزیولوژیک پاس کردم و همه ی این مبحث هارو خوندم...به شما ...

عزیزم وقتی زن کلا xx 

مرد xy 

پس تعیین جنسیت با مرده در وحله اول 

حالا زنه قلیایی و اسیدی باشه بله تاثیر داره 

ولی شما میگید تعیین جنسیت با زنه 

این حرف قدیمیاس که میگن زنه اجاقش کور بوده 

در صورتی که پسر تععین میکنه 

عزیزم وقتی زن کلا xx  مرد xy  پس تعیین جنسیت با مرده در وحله اول  حالا زنه قلیایی ...

عزیزم ربطی به xx xy نداره دیگه ...اتفاقا قدیمیا میگفتن مرد ماثره ولی خیلی ساله اثبات شده نه .این محیط واژن زن هستش که x رو بگیره یا y رو...

بابا بخدا ۵دقیقه هم وقتتون رو نمیگیره یه سرج کنین متوجه میشین چی به چیه...