2777
2789

بله عزیزم 

ولی شما یجوری گفتی تو نت سرچ کن و اطلاعات نداری و این حرفا 

که انگار همه جا زده با زنه 

دقت کنین اگه دوجا زده زن 

۴ جا زده مرد 

ولی بازم ب نظر من هردو دست ب دست هم میدن 

اگه مرغی نبود پس قطعا تخم مرغ نداشتیم 

الانم اگه اقا xy نبود پس پسری تشکیل نمیشد 😉

بله عزیزم  ولی شما یجوری گفتی تو نت سرچ کن و اطلاعات نداری و این حرفا  که انگار همه جا ز ...

گلم مگه من انکار کردم که مرد xy نداره؟؟

حرف من اینه درسته که مرد جفتش رو داره ولی این محیط واژن زن هست که کدوم رو بگیره..اگر محیط واژن اسیدی باشه اون y  که وارد شده رو میسوزونه  میگیره  وبرعکس...

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله درسته که اسپرم x y رو میده ولی محیط واژن تعیین کننده ی اینه که کدومو بگیره و کدومو بسوزونه...وق ...

اصلا محیط قلیایی مناسب برای هر دو اسپرم هست و این که میفرمایید اسپرم xرو بسوزونه یه حرف عوامانه هست،هر دو نوع اسپرم در محیط قلیایی به راحتی حرکت میکنن ولی از اونجایی که سرعت اسپرم yبیشتر هست در محیط قلیایی میتونه سریع تر به تخمک برسه،اگر محیط بیش از اندازه اسیدی باشه هیچکدوم از دو اسپرم قادر به زنده ماندن نیستن

عزیزم علم چندین ساله ثابت کرده که جنسیت رو بدن خانوم تعیین میکنه ...محیط واژن زن تعیین کننده ی جنسیت ...

اینطور نیست،هر دو موثر هستن ولی درصد بیشتر اسپرم مرد و روز تخمک گذاری اثر داره و محیط رحم در تعیین جنسیت درصد کمتری رو به خودش اختصاص میده،اسپرم مرد اگر ضعیف باشه،تعدادش زیاد نباشه،یا حتی تعداد یک نوع خاص از اسپرم کم و زیاد باشه بسیار تاثیرگذار هست،منم علوم آزمایشگاهی خوندم گل 

تاثیر کیفیت و تعداد اسپرم مرد فراتر از اون هست که کسی بتونه انکار کنه

ما در احادیث هم در مورد کاسنی داریم که به مرد تاکید شده بخوره هر چقدر تعداد اسپرم مرد بیشتر و کیفیت بالاتر باشه،احتمال پسردار شدن بالاتره،حتی اگر محیط رحم اسیدی باشه

در نهایت این خداست که تعیین کننده هست و بشر فقط ابزاری بدون قدرت در برابر عظمت خالقش هست