2777
2789
عنوان

هفته اول عمل بینی

500 بازدید | 9 پست

سلام. خانوما من ۱۰روزه بینیمو عمل کردم فردا میرم گچشوباز کنم متاسفانه این ۱هفته نتونستم خییییلی رعایت کنم چون بچه کوچیک دارم یکم سخت بود. ۳روز اول ک تامپون داشتم بیشترمراقب بودمو وسرم بالا بود وکار نمیکردم اما بعد اون یوم کارهای سبک انجام دادم نشست وبرخاست داشتم یا مثلا بچمو دستشویی میبردم میخندیدمو و... حالا استرس دارم نکنه اینا باعث شه بینیم خراب شه. توروخدا اگه میتونین راهنماییم کنین🙏

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴

واقعا مراقبت بعد از عمل خیلی مهمه 

اما نگران نباش چون هنوز گچ بینیت هست و خودش،کلی کمک میکنه 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه چندساعتم صبر کن چیزی تا صبح نمونده میری میبینی دیگه😀

وای میترسم گچو باز کنه بینیم تالاپ بیفته😩😩😅😅

منظورم کلا فردا نیس شکل نهاییش بمرور زمانه نکنه روش تاثیر بذاره. از یطرفم میگم گچ روشه تکون ک نخورده😩

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
واقعا مراقبت بعد از عمل خیلی مهمه  اما نگران نباش چون هنوز گچ بینیت هست و خودش،کلی کمک میکنه&n ...

خداکنه🙏

ن اصلا هیچی نمیشه من امتحان کردم من با اون بینی درس میخوندم حتی

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙
وای میترسم گچو باز کنه بینیم تالاپ بیفته😩😩😅😅 منظورم کلا فردا نیس شکل نهاییش بمرور زمانه نکنه رو ...

هیییییییچ کار نشده خیالت راحت

بگیر بخواب

ذهن باید جوری پرورش پیدا کنه که از احساسات قوی تر باشه
ن اصلا هیچی نمیشه من امتحان کردم من با اون بینی درس میخوندم حتی

واقعا!؟ خداکنه🙏خودمم میگم چون گچ داره تکون نخورده. 

هیییییییچ کار نشده خیالت راحت بگیر بخواب

واقعا ممنونم از دلگرمی عالیت🙏🙏❤❤😘😘

واقعا ممنونم از دلگرمی عالیت🙏🙏❤❤😘😘

قربونتتت

والا خواهر خمیر که نیس شل شه بیوفته پایین ..

اینکه میگن حرکت نکن نخند چند تا بالشت بذار بخواب فقط محض احتیاطه و اینکه ورم نکنه ..

ذهن باید جوری پرورش پیدا کنه که از احساسات قوی تر باشه