2777
2789
عنوان

جشن بعد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 36 پست

الان رسما مهم نیسن پول تو جیب مهمه

بیخیالش

عاره بوده برادیدن سیسموی قبل تولد جشن میگرفتن مادر عروس عصرونه میداده کادوجم میکرده

یابعد تولد که جشن میگیرن و کادوهای بچه روجم میکنن

الان همه فرت

هرجورشماراحتی مهمه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
از خانوداده پر جمعيتي هستيم با قوم هاي مختلف ازدواج كرديم اولين باره ميشنوم رسمه!!!!😐 البتع ديدم ب ...

اره خودشونم برای دخترشون اینکارو کردن هی هم هرچی میشه میگن ما برای ...(خواهرشوهرم) برای سیسمونیش اینکارو کردیم اونو خریدیمو ... بعد زایمانش فلان کار کردیم😑

خدایا شکرت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والله بعد از زایمان آدم اینقد درد و استرس و بی خوابی داره که به مهمونی نمیتونه فکر بکنه،،منم بعد از ...

منم همه ترسم از همینه اخه ادم بعد زایمان حوصله جیجی باجی بازیا رو نداره!!! دیگه تو این دوره والا اسم رسم و رسومو اوردن خنده داره!!!

خدایا شکرت 
اره میگن ما گوسفند سر میبریم وقتی عروس زایمان کرد اومد خونه ولی نمیدونم ده روز بعد خانواده دختر شام ...

اصلا کوتاه نیا دوره این رسم و رسوم غلط تموم شده نمیدونم چرا بعضی از این قدیمیا پافشاری میکنن بابا جان گرونیه روا نیست تحمیل کنید گناه دارن پدر و مادرت 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
خانواده پسر میدن اینجا ولی من کلا نمیخوام اونا به زحمت بیفتن😏 خودم میدم البته باردار نیستم ولی برن ...

خوبه عزیزم ایشالله اون موقع هم حوصله اینو داشته باشید با یه نوزاد تو دستتون ۴۰-۵۰نفر رو دعوت کنید...من هرجور فکر میکنم میبینم توانشو ندارم تجربه اولمم هست اخه...

خدایا شکرت 

اولا که کروناس 

شونصد نفر جمع میشن بچه ت مریض میشه مگه از سلامتی بچه مهم تر داریم؟ 

هر کار چرتی رو پیشنهاد داد یا بگو رسم نداریم یا بگو ا اینکارو که سمت ما خانواده داماد انجام میده 

ولی کلا بیخیال شو بچه تو به خطر ننداز 

اره مام رسم داریم . ولی خانواده دختر سیسمونی میده خانواده پسر جشن میگیره بعد از به دنیا اومدن بچه . تازه گوسفند هم باید بکشن . 

مام ، مامانم اینا سیسمونی کامل دادن . مادرشوهرمم یکماهگی دخترم تو سالن شام مهمونی گرفت ،  گوسفند رو هم خودمون خریدیم . دقیقا قبل کرونا 

اصلا کوتاه نیا دوره این رسم و رسوم غلط تموم شده نمیدونم چرا بعضی از این قدیمیا پافشاری میکنن بابا جا ...

افرین دقیقاااا عزیزم دیگه تو این گرونی همین مونده ادم بخواد ریخا و پاش بیهوده بکنه...اگه بخوام برای سلامتی بچم ولیمه بدم چه بهتر همسرم هرچی درتوانشه به نیازمند کمک کنه نمیدونم چرا از پدر مادر عروس طلب دارن!!!

خدایا شکرت 
اره خودشونم برای دخترشون اینکارو کردن هی هم هرچی میشه میگن ما برای ...(خواهرشوهرم) برای سیسمونیش این ...

بيين عزيزم منم مادرم براي ما خيلي كارا كرده كه توي رسممون بر پاي داماد بودع،اما مامانم دوست داشته تواناييشو داشته خودش انجام داده،اما خداي من شاهده عين همون كازر براي عروسامونم كرده با اينكه اونا ديدن مامانم براي من كرده.حتي يكبارم حرفشو نزديم...

مثلا من قرار بود براي بچم جشن بگيرم،خودم و همسرم هزينه اشو بديم..يكي فوت كرد نشد،فاميلاي خودم ميخواستن دونه دونه بيان خونم مامانم همشون رو يكجا دعوت كرد خونه خودش براي نهار،هرچقدرم ما گفتيم بزار از بيرن غذا بياريم يا خودمون وسيله بخريم گوش نكرد..همين كارو پر خرجتر براي داداشام كرد..

اين چيزا دليه اصلا جاي بحث و ايتا نداره..مادرشوهرت جشن ميخواد خودش خونه خودش در حد وسعش بگيره!!

حتي دوست من مادرشوهرش مهموني مفصلي براي بچه دوستم گرفت يك دونه از فاملاي دوستمو دعوت نكرد!!!!! گفت خودشون ميخوان مامانش بگيره براش

💕

واااا چه چیزایی که ادم نمیشنوه سیسمونی که از خانواده دختر میگیرن دعوتی چه ربطی داره اصلا زیر بار نرو اینم تو این شرایط 

آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ  دخترم هستم که  فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭
خوبه عزیزم ایشالله اون موقع هم حوصله اینو داشته باشید با یه نوزاد تو دستتون ۴۰-۵۰نفر رو دعوت کنید... ...

نه بابا فقط دوتا خونواده رو

ما دعوت نکنیم باباش میکنه به اسم ما یه گوسفند گندهههه میکشه 250 گرم میده قد یه شتر کشتن منت میذاره

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
اره مام رسم داریم . ولی خانواده دختر سیسمونی میده خانواده پسر جشن میگیره بعد از به دنیا اومدن بچه . ...

والا گفتن عروس از بیمارستان بیاد گوسفند میکشیم اما ۱۰روز بعد خانواده دختر بایذ...... از طرفی هم میترسم هی تیکه تیکه برن و بیان ... ازدواج و تمام مراحل بعدش تو ایران عذابه از بس بهم سخت میگیرن!!! اوفففف

خدایا شکرت 
نه بابا فقط دوتا خونواده رو ما دعوت نکنیم باباش میکنه به اسم ما یه گوسفند گندهههه میکشه 250 گرم مید ...

اخه خانواده همسر من خودشون ماشالله زیادن

۲۰نفرن با عروس و داماد و ...

خدایا شکرت 
اخه خانواده همسر من خودشون ماشالله زیادن ۲۰نفرن با عروس و داماد و ...

اوه خب بگو شوهرت از قبل زایمان تو شوخی و جدی بگه کروناست و مهمونی نمیشه گرفت و من میخواستم تالار بگیرم و با ماسک بیاین و...😂

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
واااا چه چیزایی که ادم نمیشنوه سیسمونی که از خانواده دختر میگیرن دعوتی چه ربطی داره اصلا زیر بار نرو ...

نه برای اولین بار قاطع گفتم ما این رسمو نداریم تازه پرو پرو گفتن خب فلانی(اون یکی عروسشون،جاریم) اونام رسم نداشتن اما ما گفتیم گرفتن منم گفتم اونا فامیلتون بودن دوس داشتن بگیذن ولی من اصلا نمیتونم تصور کنم بعد زایمانم اونم تو کرونا انقدر شلوغ کنم دورمو...البته اخماشون رف تو هم ولی ده دقیقه بعد اوکی شدن😂

خدایا شکرت