2777
2789
عنوان

بیایین ببینید کار من بد بود یا همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2055 بازدید | 95 پست
پس خودتو ناراحت نکن .اون توی محیطی بزرگ شده که براشون نامحرم محرم مهم نیس .شاید مثل برادر میدونه دون ...

نه از بابت خیانت مطمئنم .فقط از این ناراحتم که خودش یه زن رو میبره اتاق ولی من حق ندارم با یه بچه 13 ساله بخندم 

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
بهش گفتم این چه عکسی مگه زنته؟گفت چیکار میکردم مجبور شدم گفت بیا عکس بندازیم منم رفتم

مطمعن باش زنه یه کرمی ریخته این میترسه پسرشم مثل خودش باشه 

کلا مردا به چیزایی که برا خودشون تفریح حساب میکنن واسه زنا میگن خیانت و هرزگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان من چیکار کنم ازش معذرت بخوام یا نه؟

عزیزم اون با زنداییش عکس دو نفره گرفته رفتن تو اتاق فیلم دیدن بعد   به شما گیر داده؟؟؟؟

ببخشیدا ایشون ک انقد حساسن چرا  نگفتن شما و زندایی جون فیلمو باهم ببینین  ک مجبور نشی با ی پسر ۱۳ ساله تنها بمونی؟؟؟؟

امام حسین (ع)....  همونه ک تا چیزیو از ته دل ازش نخوای ضامنت نمیشه  ممنونم آقام ❤🌹   حتی خدا نمیخواد ازش ترس داشته باشی یا ب اجبار توکل داشته باشی  باید اون رفاقت قلبیو احساس کنی  درک کنی وجودشو محبتشو مهربونیشو  بعد میبینی برات چ ها ک نمیکنه😍  شاید به ته خط برسی ولی مطمئن باش نمیوفتی افتادیم ی چیز بهتر منتظرته🤗    فقط بگو خدایا شکرت     امیدوارم اول خدا بعد ۱۴ معصوم تا همیشه بهترین رفیقاتون باشن❤🤲❤
عزیزم اون با زنداییش عکس دو نفره گرفته رفتن تو اتاق فیلم دیدن بعد   به شما گیر داده؟؟؟؟ ببخشید ...

نمیدونم چی بگم 

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

من جات باشم تا این زندایی اونجاس پامو از خونم نمیزارم بیرون شوهرمم هروقت خواست بره خونه مادرش قشنگ ارایش میکنم باهاش میرم ،تنها نمیزارم باهم دیگه ،

زندایی رم دیدم با یه حالت متلک طور میگم پس چرا دایی نیومده میخواد بگه کار داشت بگو وا دلت برا همسرت تنگ نشده یه موقعه شیطون فریبش نده ،جمع میکنه میره خودش 

خدایا خودت راه درست و سر راهمون قرار بده 

من پسر خالم 16 سالشه میبینمش انقد باهاش خوشو بش میکنم بوسش میکنم...منم همسن توام...اختلاف سنیمون خب زیاده ایرادش چیه.ک الان شوهرت گیر داده...پسرخالم وقتی تازه دنیا اومده بود میمردم براش انقد ک همه جا باید بغل خودم تنها میبود😅😅😅😅

در من انگار کسی در پی انکار من است...