2777
2789
عنوان

بیایین ببینید کار من بد بود یا همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2055 بازدید | 95 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اینکه با یه پسر حرف زدم میگه خیانت کردی بهم

با بچه سیزده ساله؟. 

همسرتون بیماری نداره احیانا؟

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻

بهش نگفتی عکس گرفتن تو خیلی زشت تر بود یا تنها تو اتاق رفتنتون ؟ میگفتی غیرتی شدی فیلم رو ول میکردی میومدی پیشم یا منم صدا میکردی بیام پیشتون ، برا عکس هم باید با خنده میرفتی میگفتی همسرم بی من عکس نمیندازه 

خونه خودت بود میرفتی تو اتاق ،اگه میدونستی شوهرت حساسه رعایت میکردی ،یه میوه شربتی چایی چیزی میگرفتی میرفتی تو اتاق با هم نگاه میکردین ،کار شوهرتم درست نیست دیگه پسر ۱۳ ساله چه جذابیتی داره 

خدایی این رفناراتون واقعی بود یا داری شوخی میکنی؟ شوهرت زندایی تو و پسر۱۳ساله 😐😐😐😐

😂😂😂

روزها رفتند و من دیگر  خود نمی دانم کدامینم             آن منِ سرسخت مغرورم  یا   منِ مغلوبِ دیرینم    
خواهشا یه سری نیاین بگین بابا زندایشه و فلان هیچ ربطی نداره ... منم بودم ناراحت میشدم چه دلیلی داره ...

حالا فیلم هیچی

اخه عکس دوتایی؟؟؟

چه معنی داره واقعا

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.

بایستی میرفتی پیششون .چ معنی داره دوتا نامحرم تو اتاق تنهاااا..والا ..اینکارا تلافی نداره .باید موقعیتی ک دونفر میخوان باهم باشن رو خراب کرد ضدحال بخورن .شوهرتم دست پیشو گرفته پس نیفته.خودش ب کار اشتباهش با نامحرم واقفه .بقول معروف بهترین دفاع حمله اس.تو رو مقصر کرده ک خودش بیگناه بشه

کاربر*دختر_تنها*