سلام چند روزی هست که زندایی همسرم که متولد سال 62 هست از کرج اومدن شهرستان و مهمون مادرشوهرم هستن منم بالای خونه مادرشوهرمم.این زندایی همسرم یه پسر 13 ساله هم داره.امروز رفته بودیم بیرون همسرم باهاش یه عکس انداخت البته اینم بگم که اول یه عکس دسته جمعی انداختیم بعد زندایی همسرم بهش گفت بیا یه دونه هم دوتایی بندازیم .من خیلی ناراحت شدم بخاطر این کارش .اومدیم خونه زندایی همسرم گفت فیلم عروسیتون رو بزارید ببینیم همسرم بخاطر اون پسر 13 ساله که فیلم عروسی ما رو نبینه رفت تو کامپیوتر باز کرد بعد فقط زنداییش رو صدا زد اتاق .من خیلی حالم خراب شد چون دوتایی تنهایی رفتن منو اصلا صدا نزد.منم از حرصم پاشدم رفتم پیش این پسر 13 ساله نشستم باهاش کلیپای گوشیش رو نگاه کردیم گفتیم خندیدم .بعد از اینکه مهموناش رفتن همسرم سرم داد کشید تلفن خونه رو از برق کشید کارت پولم رو برداشت بعد هم گفت از فردا حق نداری بری بیرون یا خونه مامانت.دوستان شما بهم بگید آیا کار من بد بود؟
خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
فیلم عروسی خودت بود لزومی نداشت صدات کنن که منتظر بودی
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.