2777
2789

من پارسال زمستون دادم هزینش خ کمه بهداشت خودش رایگان انجام میده میبری ازمایشگاه یادم نیس چقد گرفتن ولی ارزون بود،بعدشم دراز میکشیی مث معاینس بعد بااسپکولوم واژنو باز میکنن بعد با یه چیز مث مسواک از دهانه ترشح میگیرن و میذارن داخل ماده میدن میبری بعدشم ممکنه ی لکه مختصر ببینی 

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میپرسم اگه تمایل داشتید لطفا جواب بدید توی این شرایطی که الان داریم بخاطر کرونا باردار بودن سخت نیست ؟اخه من الان 35 سالمه و 5 ساله که ازدواج کردم و الان تصمیم گرفتیم بچه دار شیم اما من بخاطر کرونا خیلی میترسم 

قبل از بارداری حتما باید بریم ؟

بری بهتره عزیزم،چون بعضی عفونتا خودشون عامل ناباروری و سقطن

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
من میپرسم اگه تمایل داشتید لطفا جواب بدید توی این شرایطی که الان داریم بخاطر کرونا باردار بودن سخت ن ...

عزیزم بهتره زیاد فاصله نندازین چرا سخت هس چون باید خ مراقب باشی ک خداینکرده نگیری یا جایی میری باید مراقبتت خ زیاد باشه ولی معلوم نیس این کرونا کی بره و اقدام زودتر باشه بهتره❤

ممنون عزززیزم 

❤❤❤❤

من تست پاپ اسمیر ندادم☹️☹️☹️ینی دکترم ننوشت واسم 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

من میپرسم اگه تمایل داشتید لطفا جواب بدید توی این شرایطی که الان داریم بخاطر کرونا باردار بودن سخت ن ...

بهتره پاپ اسمیر بدی من اردیبهشت دادم دکتر بیست تومن گرفت بردم ازمایشگاه هفتاد هم اونجا گرفتن زنگ به ازمایشگاه بزنی میگن

درمورد این سوالت منم طرز فکرتو روداشتم نمیدونم کارم درست بود یانه ولی اقدام کردم و باردار شدم سی و یک سالم هست

یه خرده اولین بارداری توی سن بالای سی مشکلاتش بیشتره البته نه برای همه

من فشارخون دارم و این خیلی خطرناکه

شایدتو سن کمتر باردار میشدم ایینطوری نمیشد

تازه وضعیت قلبم هم تازه متوجه شدم که افتادگی میترال دارم و بارداری تشدیدش میکنه باید تحت نظر متخصص قلب هم باشم