2777
2789

من پریروز روز ۱۱ سیکلم بود تو تخمدان راست یه فولی ۱۶ داشتم

دکترم آمپول داد واسه شب چهارده بزنم

امروز ظهر وارد روز ۱۳ سیکل شدم،آیا آمپول رو امشب بزنم یا فردا ظهر که وارد روز ۱۴ میشم؟

و اینکه فولی روزی چند میلی رشد میکنه و برا بارداری فولی چند مناسبه؟کسی میدونه؟

خدایا شکرت♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم نباید انقدر رفت تو نخ مسایل پزشکی ،هرچی که دکترت گفته انجام بده ان شاءالله که نتیجه میگیری

شده کسی با فولی ۱۴ باردار شده بودن کسایی هم که با فولی ۲۰ هم باردار نشدن ،توکلت بخدا باشه خیلی فکرشو نکن 

دوستان کانالی در تلگرام و واتس اپ دارم برای پیام خانمهایی که از فراسیون سنتی ما به راحتی و به صورت گیاهی جواب گرفتن.

اگر خواستید در تلگرام یا واتس اپ به 09174444261 پیام بدید تا عضوتون کنم تا اطلاعاتتون زیاد بشه.

دوستان فقط دقت کنید این عرق باید حتما سنتی باشد. (مال عطاری ها و کارخانه ای یا شرکتی نباشد)

۰۰۰ پریودی نامنظم؟

۰۰۰ یائسگی زودرس

۰۰۰ کم یا زیاد بودن مقدار پریودی

۰۰۰ لکه بینی

۰۰۰ کیست و فیبروم تخمدان؟

۰۰۰ کیست و فیبروم سینه؟

۰۰۰ تنبلی تخمدان

۰۰۰ تخمدان پلی کیستیک؟

۰۰۰ عفونت؟

۰۰۰ فولیکول کوچک و یا نداشتن تخمک?

۰۰۰ آیا قصد بارداری دارید?

دوستان من خیلی وقت نمی کنم تو نی نی سایت بیام. لطفا اگر مشاوره رایگان  خواستید در تل گ رام و واتس اپ پیام بدید 09174444261 هم راهنماییتون کنم و هم پیام خانمهایی که جواب گرفتن رو براتون بفرستم اطلاعاتتون زیاد بشه.

۰۹۱۷۴۴۴۴۲۶۱

یا تماس بگیرید

ادرس اینستاگرام

https://instagram.com/bagh.golha.shiraz

ادرس سایت:

اره عزیزم احتمالا فولیکولت بالای ۱۸ باشه 

اره چون پریروز ۱۶ بود،قاعدتا باید رشد کرده باشه چون لتروزول خوردم این ماه

برام دعا کن عزیزم😢دعا کن انتظارم تموم شه

خدایا شکرت♥