2777
2789

سلام خدمت همه کنکوری های عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه

من دانشجوی پزشکی هستم ورودی ۹۸ از بعد از کنکورم مشاوره تحصیلی رو شروع کردم و خدا روشکر شاگردام توی کنکور ۹۹ نتیجه های خیلی خوبی کسب کردن از همون موقع هم چون نذر کرده بودم به مدت یکسال توی نی نی سایت مشاوره میدادم و از ۱۳ نفری که مشاوره میدادم بهشون ۴ نفرشون قطعا پزشکی قبولن 

هر کدوم از شما عزیزان مایل هست درخواست بده ولی قبلش اینجا بگه که من بدونم و درخواستشو قبول کنم آٍیدی تلگرام یا شماره واتساپش رو بده تا این یکسال رو همراه هم باشیم هر کسی هم دوست داشت میتونه همین جا با هم درازتباط باشیم

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به پرستاری ام راضیم اما نمیششششه    

عزیزم این انرژی منفی تاثیر بدی در روند کاریت میزاره با یه برنامه خوب با توکل بر خدا برای بهترین ها تلاش کن

اسی کسیکه کلا درس اختصاصیا رو بلد نیس چه کنه

باید از پایه بابرنامه شروع کن و با توجه به مقطعی که هست از کلاس یا فیلم های آموزشی استفاده کنه

برای بقیه تو خونه چقدر وقت میزاری ؟

من متاهلم خب بچه ام دارم همش صبح بیدار میشذم میخوندم بچم بیدار میشد صبحونشو میدادم تا ظهر میخوندم ی ناهار اماده میکنم باز تا شب میخوندم ولی تست ریاضی و فیزیک اصلا طرقش نرفتم