2777
2789
عنوان

کیا فلسفه بلدن کمک

319 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها این سوال خواهرمه از من پرسید چون من تجربی خوندم بلد نبودم هر کی بلده لطفا جواب بده خیلی خیلی ممنون😙😙😙😙

مغایرت وجود وماهیت چه نوع قیاسی است مقدمات و نتیجه آن را بنویسید.

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. الان تاپیک اولمو خوندم یاد شما افتادم... اومدم تاپیکات که بپرسم باردار شدی یانه، تاپیک آخرتو دیدم. خیلی خوشحال شدم. انشااله باردار باشی و به سلامتی بغلش کنی

آزمایش دادی؟ 

چقدر سخته 

نمیدونم چی گفتی اصلا 

ترجمه کن

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟

با اجازه اسی ی سوال بپرسم

من سطح متوسطی دارم

رشتم تجربیه

مخمم خوبه یعنی یه چیزیو یبار بخونم سریع یادش میگیرم نقطه قوتمم فیزیکه و نقطه ضعفم ریاضی 

شیمی و زیستمم متوسط..

معدلمم ۱۷/۵  

حالا با این توصیف بنظرتون ۲ ماه بکوب روزی ۱۴_۱۵ ساعت مطالعه مفید داشته باشم رتبه خوبی میارم

نمیگم تک رقمی ولی زیر ۵ هزار و بالاعه هزار ؟؟؟

مثلا پزشکی آزاد یا رادیولوژی آزاد؟؟؟

یازدهمین کاربریمهههههههه😶‍🌫️نی نی یاااار تورو جدت نترکون اینبار دیگه واقعا فک کنم سیم کارتام تموم😂 با همشون عضو شدم😒😏