2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید ، تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یا علی نمون اونجا ی بلایی سرت میاره مردک کثیف

اینجا نمیتونه زنش هست دختراشم تو همین ساختمونن. من سرکار میرم بی شک میگه خودم ببرمش سرکار کلی وقت دارم تنها باهاش باشم کلا حضورش آزارم میده. بعد سربسته حرف میزنه نمیاد رک بگه بهت همین آزارم میده اگر واضح میگفت میتونستم بکاری کنم 

اگه پدرشوهرت بیماره...بچه هاتو اصلااااا باهاش تنها نزار... با مادرشوهرت صحبت کن بهش بگو ما خونه خودمون راحتتریم نمیتونیم اینجا بمونیم

خدا جونم میدونم مثل همیشه هوامو داری...
اگه پدرشوهرت بیماره...بچه هاتو اصلااااا باهاش تنها نزار... با مادرشوهرت صحبت کن بهش بگو ما خونه خودم ...

نمیدونم نوه هاشو خیلی دوست داره .فقط یکی از دختراش ۲تا دختر داره دیگه بقیه دختر پسرا همشون پسر دارن بچه منم پسره. که هیچ وقت باهاش تنها نبوده . گفتم بهش حالا بهش میگم شب ما میریم خونه اگر میخواد خودش بیاد پیش ما بمونه 

به یک نفر گفتم،  خانوادم از این ماجرا جدا هستن .

خانواده برا روزایه سخت وگرنه با بقیه چه فرقی دارن...غرورتو بزار کنار ازشون کمک بخواه...سرکوفتم زدن بزن به بیخیالی مهم اینه مشکلاتت کمتر شه خودت و بچه هات راحتتر باشین

خدا جونم میدونم مثل همیشه هوامو داری...
خانواده برا روزایه سخت وگرنه با بقیه چه فرقی دارن...غرورتو بزار کنار ازشون کمک بخواه...سرکوفتم زدن ب ...

نمیشه عزیزم شما تو جریان زندگی من نیستین. خودم به همه راه ها فکر کردم ، بعدشم چیز واضحی نگفته چی میخواد همینجوری ک نمیتونم بزم بگم. اگر میشد میگفتم ولی خودم اخلاق خانوادمو بهتر میدونم که نمیگم

خونه پدرت اشکال نداره یکم از شوهرت بدونن

اتفاقا خیلی اشکال داره ، شوهر من بلاخره ترک میکنه نمیخوام کدورت بیشتر پیش بیاد واسه آینده پسرم خوب نیست.  میگم عزیزم شما در جریان نیستین این و میگید. فقط دعا کنید برام کافیه