2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید ، تنهام

297 بازدید | 47 پست

بچه ها صبحی مادرشوهر پدرشوهرم اومدن خونه ما گفت بیا بریم  ،من بچم و و برداشتم رفتم تو ماشین . گفتن اومدن از کمپ ببرنش. دلم آشوبه از صبح .چه حالی داشته شوهرم بردنش. پدر شوهرمم گیر داده نمیزارم تنها بمونی خونتون .نمیدونم چطور برخورد کنم . پوررو فکر کرده صاحب اختیاره تصمیم میگیره الان خونه پدرشوهرم ایناییم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید از دلسوزی تنهاتون نذاشته بالاخره زندگی خرج داره بازم خداروشکر ک بفکرتن شوهرتو بردن کمپ و مواظبتونن

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

پدر شوهرم رفته وایساده نگاه کنه چطور پسرشو میبرن بعد با خنده اومد نشست تو ماشین دلم میخواست خفش کنم ، میگم از چی داره میخنده این . باید خون گریه کنی بچه ات به این روز افتاده.  مادرشوهرم ک حالش خراب بود گفت بهش توروخدا بگو اذیتش نکن داد زد سرش گفت ساکت شو چیکارش دارن بزار ببرنش دیگه هیچی نگو الان اعصاب ندارم . دیگه همه ساکت شدیم. 

خب عزریزم یه لحظه هم اونجا نمون

چطوری نمونم وقتی از خودش قفل اورده زده در خونه ما و کلید ندارم حالا شب که میگم میخوام برم خونه ام فقط به دعا ی شما ها احتیاج دارم تاپیک زدم دعا کنید برام.  بزاره برم.  دعا کنید خسته ام اصلا حوصله هیچ کدومشون و ندارم 

برو تاپیک قبلی بخون عزیزم . پدر شوهرم روم نظر داره .نمیتونم پیششون بمونم حالم ازش بهم میخوره

وااااه خدا همه رو به راه راست هدایت کنه...پدرشوهر مثل پدر آدم میمونه...

خدا جونم میدونم مثل همیشه هوامو داری...