شاید تو نگاه اول کسی ربط ایندو رو نفهمه ولی واقعا دلم میسوزه وقتی میبینم اینقدر از این موجود دفاع که چه عرض کنم در حد پرستش میبرنش بالا.ولی خون رومینا گردن تتلو هم هست.وقتی همش اصرار و تبلیغ میکرد برای رابطه با بچه های زیر 19 معلومه فقط میخواد ازشون سواری بگیره.خب فکر میکنید آیا پسران ما امثال همونی که رومینا رو گول زده تتلو رو الگو قرار نمیدن؟بحث من الان سر پدر رومینا نیست.که گل خودش رو پرپر کرد.بحث ورباره جامعه ماست که تتلو براشون الگو شده.دیگه نمیفهمن اگه دنبال دخترهای کم سن هست به خاطر اینکه قدرت تحلیل کارهای خوب وبد رو ندارن و ذاتا تو این سن حرف شنوی دارن به خاطر معصومیت درونشون.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته
بابا هیشکی حرف تتلو رو عوض سگ خونش هم نمیگیره چه برسه به اینکه الگو هم بزارنش.من خودم از سبک و صداش خوشم میومد ولی جدیدا تو خوندن شورشو دراورده ،ازش حالم بهم میخوره.چندش اور شده
اون دختر و پسری که الگوشون تتلو باشه به دردترک دیوار میخورن. اون دختر هم خودش فرار کرده بود و ...
😑😐😐 خیلی جلوی خودمو گرفتم ک هیچی بت نگم...
از خدا میخوام یه صبر عظیم به من بده ازدست این ملت زن و دختر ستیز
روز خوش
🌟🌙Bë ŵíţĥ ĥųŝŝęĭń(a)àňð ŕůľë👑••••••{تیكـر تولدمـ(۹۹/۹/۹) و رسیدن به آرزومـه}😻😻😻❤مـن جذابـترین و خوشبخت ترینـ و ناناااز ترین و جیییییگر ترینممم آرهه اینجوریااس🙂😻😻😻👑
عقل ناقص رو گردن یکی دیگه ننداز من تا فردا بهت بگم دزدی کن میکنی، بعدش ما تو جامعه ای زندگی میکنیم که خیلی از مادرانش تو سن ۱۳،۱۴سالگی اولین بچشون به دنیا اومده و تو جامعه ای زندگی میکنیم تو روستاها همچنان دختران کم سن به خواست خانواده ازدواج میکنن به اجبار تو جامعه ای زندگی میکنیم که الیان ساله دختران کم سن برای رفع نیاز های زندگیشون همبستر پیرمردان میشن بازم بگم یا کافیه ؟
😑😐😐 خیلی جلوی خودمو گرفتم ک هیچی بت نگم... از خدا میخوام یه صبر عظیم به من بدع ازاین ملت ز ...
زن ستیز؟ من گفتم دخترو خوب کردن کشتنش؟ دارم میگم دختر هم خودش خطا کرده تقصیر فقط پسره نبوده. اگر قرار بر این باشه که هر چی پسرا گفتن دخترا بگن چشم که دیگه دختر درستی تو جامعه نبود