2777
2789
عنوان

تتلو و رومینا

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 45 پست

میدونی مشکل چیه وقتی یه ساندیس خور میاد تو خیابون دست رو دختر بلند میکنه ساکت میشین فحش میده ساکتین وقتی یه خانم به اصطلاح محجبه مومن حرفای رکیک میزنه به دختری پوشش شبیه اون نیست ساکتین این زمانا چرا تاپیک نمیزنی ؟ چقدر راحت جای خدا نشستین و میگن خونش گردن فلان کسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خون اون دختر فقط و فقط گردن پدرشه 

هركاريم ميكرد حق كشتنش رو نداشت 

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
خیلیاااا هستن از تتلو شرایط داغون تری دارن ولی رفتن ب هر کثافت کاریی دست زدن با این بهونه؟ نیتن ی رپ ...

اينكه يكي ميزنه تو درون خودش دليل نميشه توقع كنيد همه خودخوري كنند .

اون يه جور مريض بوده اين يه جور .

اصل مطلب رو گم نكنيم ، حال جوونا از دست خانواده و جامعه به اين روز افتاده.

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

اینقدر نگید این جامعه باعث بوجود اومدن تتلو شده اینهمه پسر دختر جوون تو شرایط سخت ترازاین زندگی کردن ولی یک درصد هم دنبال کارایی که امثال تتلو انجام داده نرفتن ولی یه واقعیت تلخ جامعه اینه که بعضیها به اسم اینکه تتلو خودشه وریا نمیکنه  کارها وحماقتهاشو لایک میکنن خدا شرامثال تتلو رو از سر کل جهان کم کنه وبه طرفدارهاش یه مقدار بینش درست بده   تتلو هم اولا به خاطر مصرف مواد دوم بخاطر طرفدارایه متعصب ودرامد هنگفتی که از تبلیغات بدست میاره هردفعه یه شاهکاری میده بیرون دهن ادم وامیمونه اما درمورد رومینا بقول یه روانشناس ای کاش پدرش یکم خشمش رو کنترل میکرد و لااقل با یه ادم درست حسابی  وخداترس مشورت میکرد واین بچه ی فریب خورده رو  اونجوری ازبین نمیبرد ولی یادمون باشه کودک همسری خوب نیست ولی اینکه بچه هامون توسنین کم بخوان باهر ادم سواستفاده گری هم درارتباط باشن خوب نیست ای کاش بچه ها هم قدر معصومیتشون وایندشونو بدونن واز فرصت جوونی برای پیشرفت وارتقا خودشون وجامعشون استفاده بکنن

میدونی مشکل چیه وقتی یه ساندیس خور میاد تو خیابون دست رو دختر بلند میکنه ساکت میشین فحش میده سا ...

شما کارهای تتلو و اصرارش به رابطه با دخترهای کم سن رو یادت نیست؟فیلمهاش رو ندیده هردفعه مخ یکی از اون بچه ها رو میزد اونها هم کنارش غش و ضعف میرفتن.اینا رو نمیبینید یا میبینید و بازهم دفاع میکنید.من یه بار با این صحنه ای که شما میگی مواجه شدم و خداشاهده دفاع کردم از دوستم

گذشته نگذشته

به تتلو چه ربطی داره

نمیخوام ازش دفاع کنم ولی جاهلیت و عقب مونده بودن مردم های سرزمین مون رو گردن این و اون نندازید 

هنوز خیلی از خانواده های شل مغز هستن که بچه رو تو سن ۱۴ _۱۳ سالگی شوهر میدن خیلیا هستن که دختر ۱۷ ساله رد میدن به پیرمرد ۴۵ ساله خیلیا هستن که هنوز بر این باورن که دختر تنها هنرش زایدن و شوهر کردنه 

اول اینا رو تو جامعه از بین ببریم بعد بندازیم گردن این و اون 

رپ میدونی چیه؟؟؟ واقعیت جامعه. خودتونو به خواب میزنین  یا کجا زندگی میکنین که این همه فحشارو ...

نه من نمیدونم رپ چیه. این همه فحشا تو جامعه هست حالا من رفتم سراغ یکیش.شمام یه تاپیک بزن درباره فحشاتو جامعه من میام نظرمو میذارم.اینقدر تک بعدی نباشیم

گذشته نگذشته
به تتلو چه ربطی داره نمیخوام ازش دفاع کنم ولی جاهلیت و عقب مونده بودن مردم های سرزمین مون رو گردن ا ...

ببین شوهر دادن یه رسم قدیمی بوده که زشته و نباید انجام بشه اما اینکه یه پسر امروزی اکن هم سی ساله یا بیشتر دنبال دخترهای 14 15 ساله هست تایف آوره و بدتر اینکه اینکارو تبلیغ میکنه

گذشته نگذشته
شما کارهای تتلو و اصرارش به رابطه با دخترهای کم سن رو یادت نیست؟فیلمهاش رو ندیده هردفعه مخ یکی از او ...

چرا یادمه، تتلو اینطور نبود شد که بازم به لطف جامعه ما و فقر فرهنگی و بازهم بخاطره فقر اقتصادی و بازهم بخاطره محیط خانواده، حرف من اینه برای اینکه تتلو های دیگه رشد نکنن باید اینا رفع بشن  

نه من نمیدونم رپ چیه. این همه فحشا تو جامعه هست حالا من رفتم سراغ یکیش.شمام یه تاپیک بزن درباره فحشا ...

من برا تن فروشی تاپیک بزنم که میرم رو هوا 😂😂😂

به نظر دادن شما نمیرسه اصلا 

من تک بعدیم؟؟؟!!! من دارم همه بعد هارو در نظر میگیرم صحبت میکنم 

من برا تن فروشی تاپیک بزنم که میرم رو هوا 😂😂😂 به نظر دادن شما نمیرسه اصلا  من تک بعدیم؟؟؟! ...

پس چطور از من میخوای تاپیک بزنم.حالا مستقیم نگفتی ولی من اینطور فهمیدم.حالا فحشا نه، بقیه معضلات جامعه مثل ماشین خریدن مردم از ایران خودروی دزد.واسه این بزن یاچیزهای دیگه

گذشته نگذشته