پودر جنسینگ ، مخمر ابجو تعریف اش رو شنیدم منم اول میخواستم چاق بشم در حدی ک نزدیک سفارش قرص پشیمون شدم چون چاقی اول شکم میاد اخر هم میره واکسن کرونا ک اومد میرم باشگاه فیتنس شکم و پهلو رو لاغر میکنم ی با.سن بریزیلی میسازم😂 وزنم ۵۷ قد ۱۶۳
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم اول ۴۵ کیلو بودم با قد ۱۶۰ بعد ازدواج در عرض یک سال نزدیک ده کیلو اضافه کردم حالا میترسم حامله بشم وزنم بره بالا هرکاری هم میکنم حتی یک گرم هم لاغر نمیشم شوهرمم میگه تو لاغر بودی ازت خوشم اومد مواظب باش چاق نشی 😭
من باشگاهم میرفتم، با پر خوری شکم میزدم فقط😂 فکر کن با چهل کیلو وزن شکمم داشته باشی، چقد افتض ...
بعد پیاده روی و ورزش میگن سیب زمینی اب پز تخم مرغ اب پز بخوری ماکارونی اینا پروتئین داره برای پر شدن صورت ناشتا ژله بخوری خیلی میگن تاثیر داره تازه باید با تمرین و برنامه مربی غدا بخوری ن سر خود😁😁
حتما برو عزیزم برای سلامتی ات هم خیلی خوبه اگه بتونی تو خونه با اموزش اینستاگرام حرکت های فیتنس و بدنسازی بزنی خیلی خوب میشه چاقی همش شل و پی هست🤣 اما بدنسازی سفت و عضله هست🤩🤩