2777
2789
عنوان

چرا خیلیا همیشه سرشون توی زندگی بقیه اس

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 52 پست

یا مثلا میگن این خونه ای ک میشینید چقد رهن و اجاره میدید.چقد شوهرت حقوق میگیره.چقد پس انداز دارید.

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زیاد خرید میکنم از هر چی مثلاً این ماه 4 تومان خرج کردم یکی بهم گفت این پولها رو کمک کن به کسی آخرش مرگ،😕😕😕😕

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

خواهر شوهر من ...

نه ففط در مورد من هاااا هر کس رو ببینه بلا استثنا هر کس ! در موردش اینجوری حرف میزنه .. 

مثلا دختر همسایه شون رو میخواست بگیره برا پسرش که اون با کس دیگه ای نامزد میکنه . بعد خواهر شوهرم رفته به مادر دختره گفته اره دخترتو دیدم با نامزدش تو ماشین بودن و ظهر بوده اما نامزدش براش کولر نزده   

اخه تو چیکار داری اتیش میندازی وسط زندگی یکی دیگه .... 

همین بارها زندگی منو تا طلاق پیش برد ... مادرو به جون پسراش انداخت و ....

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
خواهر شوهر من ... نه ففط در مورد من هاااا هر کس رو ببینه بلا استثنا هر کس ! در موردش اینجوری حرف می ...

کولر😂😂

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤
من زیاد خرید میکنم از هر چی مثلاً این ماه 4 تومان خرج کردم یکی بهم گفت این پولها رو کمک کن به کسی آخ ...

بگو اینقد دارم ک بقیشو کمک هم میکنم خرید هم میکنم همه کار میکنم

دقیقا میخواستم ی تاپیک در این باره بزنم و از فقر‌فرهنگی بگم 

من اگه بخوام از خوبیام بگم قطعا اینکه ت کار دیگران دخالت نمیکنمو حتما میگم دوستم میگه گوشی خریدم نمیگم چی خریدی چن خریدی از مبلمان یکی بدم بیاد نمیگم این چ مبلیه خریدی کلا دخالت نمیکنم

من اینکارارو نمیکنم ولی اگه خونه خودش تمیز تر باشه خودش خوش هیکل ترباشه یا هر چی بازم حق نداری بگه&n ...

همون.اخه جالبه بیشتر کسایی این حرفارو میزنن ک خودشون هیچی نیستن

بچه ها یگ جواب دندان شکن برای اینکه بگن چقد لاعر شدی بگید

بگو ورزش کردم لاغر شدم برا سلامتیمم بهتره وای تو چقد چاق شدییییی چاقی همش ضرره به فکر دو روز دیگت باش

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
دقیقا میخواستم ی تاپیک در این باره بزنم و از فقر‌فرهنگی بگم  من اگه بخوام از خوبیام بگم قطعا ا ...

منم کاری ب کار کسی ندارم اصلا.اصلا برام مهم نیس ولی نمیدونم چرا بقیه اینطورین

مادر همسر من هروقت همسرمو میبینه میگه وای چقد لاغر شدی

انگار وقتی با من ازدواج کرده ۲۰۰ کیلو بوده یا انگار من توی خونه غذا بهش نمیدم بخوره.درصورتی که وزنش یکی دو کیلو بیشتر هم شده و وزنشم نرماله 

بچه ها یگ جواب دندان شکن برای اینکه بگن چقد لاعر شدی بگید

الان همه کمر باریک میپسندن شوهرم کمر باریک دوست داره من اینو میگم 

وزن قبلی۶۳وزن الان۵۳وزن هدف ۴۹.       انشاالله من به هدفم میرسم