2777
2789
جان

عشقم تو پذیرش سخت میگیرن؟ یا ب معدل اینا گیر میدن؟

من انتخاب رشته کردم بدون کنکور

معدل کتبی نهایی ۱۱ و کل ۱۶

چقدر ممکنه اولویت اول تا نهمم رو قبول شم؟

شهرستان های کوچک رو زدم

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولویت اول تا سوم حقوق شهر خودم و شهرستانا سوم تا هشتم روانشناسی شهر خودم و شهرستانا بقیش مدیریت ها

عزیزم برا این رشته ها احتمال خیلییییی زیاد قبولی 

برا دانشگاه ازاد اولویت پوله 

گفتم شاید برا پرستاری و ...

عشــــAــــق🔗♥️

عزیزم برا این رشته ها احتمال خیلییییی زیاد قبولی برا دانشگاه ازاد اولویت پوله گفتم شاید برا پرستاری ...

مرسی عزیزدلم

سخت نمیگیرن برا معدلم

بعد اینکه میگن معمولا اولویت اول قبول میکنن درسته ؟ شما اولویت اولتون قبول شدین؟

مرسی عزیزدلمسخت نمیگیرن برا معدلمبعد اینکه میگن معمولا اولویت اول قبول میکنن درسته ؟ شما اولویت اولت ...

من فقط به رشته زدم بار اول قبول شودم نرفته  انصراف دادم 

بعد یه رشته دیگه زدم اونم قبول شودم 😂😂😂

باز مجدد برگشتم ب رشته اولیه 

دوستامم یکیش معدلش مث شما بود اون هم قبول شود 

کلا فک نمیکنم برا این رشته ها شهر های کوچیک سخت بگیرن 

عشــــAــــق🔗♥️

من فقط به رشته زدم بار اول قبول شودم نرفته انصراف دادم بعد یه رشته دیگه زدم اونم قبول شودم 😂😂😂با ...

خخداروشکر عزیزم امیدوار شدم ممنونم ازت

من فقط به رشته زدم بار اول قبول شودم نرفته انصراف دادم بعد یه رشته دیگه زدم اونم قبول شودم 😂😂😂با ...

ععزیزم میتونم بپرسم دوستتون ک معدلش مثل من بود اولویت چندمش قبول شد و چ رشته ای