2777
2789
عنوان

اسنپ رو از گوشیم پاک کردم چون

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 73 پست
منم تنگ نفس عصبی دارم تو این مدت عین آسمیا نفس میکشیدم توان از زانوهام رفته بود نمیتونستم راه برم به ...

کاملا تقصیر شما بوده. اون کارش رو انجام داده هر روز کلی بچه رو اینجوری جابجا میکنه همه هم مامان و باباشون نمیان دم در(نمیگم کار درستیه) بیخودی شلوغش کردین. بچه رو ندزدیده که. توی برنامه تون هم که شروع سفر رو زده بوده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر من اسنپ خيلي تقصير نداشت چون اونا خيلي بچه كوچيك جابجا ميكنن ميبرن مقصد ميرسونن

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
کاملا تقصیر شما بوده. اون کارش رو انجام داده هر روز کلی بچه رو اینجوری جابجا میکنه همه هم مامان و با ...

موافقم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
دوست عزیز نگرانی شما رو درک میکنم مادری ولی برخوردتون با اسنپ هم درست نیست.

خب درسته اون این فکرو کرده ولی اولا با سرعت نور رفتن یعنی خدا شاهده کمتر از چن ثانیه من پشتش رفتم نبود آخه آدم با این سرعت بچه رو میبره بعدشم اول نباید ببینه اصلا این راست میگه یا نه خلاصه که منو کشت با این بی فکریش

وا الان اسنپ چه کنه؟ پسرت گفته برو رفته دیگه اون علم غیب داده بدونه شمام با بچتی؟ تورو خدا الکی ...

والا. خودش گیج بازی دراورده بعدم زنگ زده گفته پدرشو دربیارین😬

دخترم و باباش دنیای منن😍😍😍
وا الان اسنپ چه کنه؟ پسرت گفته برو رفته دیگه اون علم غیب داده بدونه شمام با بچتی؟ تورو خدا الکی ...

موافقم باشما

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
خب درسته اون این فکرو کرده ولی اولا با سرعت نور رفتن یعنی خدا شاهده کمتر از چن ثانیه من پشتش رفتم نب ...

ولی قصد دزدی نداشتن که.

به نظرم به راننده زنگ میزدین و یک تذکر میدادین یا حتی پشتیبانی اسنپ. تا این اشتباه تکرار نشه. 

ولی اونقدری تقصیر نداشتن

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
والا. خودش گیج بازی دراورده بعدم زنگ زده گفته پدرشو دربیارین😬

من چه گیج بازی دراوردم من که حتی کفشامو گرفتم دستم رفتم تو کوچه پوشیدم که بچه یه لحظه تنها نمونه کوچمون زیاد ماشین میاد شلوغه