من با بچه هام آماده بودیم که بریم خونه خواهرم تا صدای ماشین اومد گفتم اسنپ رسیده پاشدم پسرم که ۵ سالشه سریع دویید جلوی در من از ترس اینکه ماشینی بهش نخوره حتی کفشامو گرفتم دستم دوییدم جلوی در که اونجا بپوشموشون دیدم بچم نیست
منم تنگ نفس عصبی دارم تو این مدت عین آسمیا نفس میکشیدم توان از زانوهام رفته بود نمیتونستم راه برم به ...
کاملا تقصیر شما بوده. اون کارش رو انجام داده هر روز کلی بچه رو اینجوری جابجا میکنه همه هم مامان و باباشون نمیان دم در(نمیگم کار درستیه) بیخودی شلوغش کردین. بچه رو ندزدیده که. توی برنامه تون هم که شروع سفر رو زده بوده.
دوست عزیز نگرانی شما رو درک میکنم مادری ولی برخوردتون با اسنپ هم درست نیست.
خب درسته اون این فکرو کرده ولی اولا با سرعت نور رفتن یعنی خدا شاهده کمتر از چن ثانیه من پشتش رفتم نبود آخه آدم با این سرعت بچه رو میبره بعدشم اول نباید ببینه اصلا این راست میگه یا نه خلاصه که منو کشت با این بی فکریش
خب درسته اون این فکرو کرده ولی اولا با سرعت نور رفتن یعنی خدا شاهده کمتر از چن ثانیه من پشتش رفتم نب ...
ولی قصد دزدی نداشتن که.
به نظرم به راننده زنگ میزدین و یک تذکر میدادین یا حتی پشتیبانی اسنپ. تا این اشتباه تکرار نشه.
ولی اونقدری تقصیر نداشتن
Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.