2777
2789
عنوان

اسنپ رو از گوشیم پاک کردم چون

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 73 پست
گفتن بیا بریم دنبالش بگردیم یه خانومیم بود اومد کمکم سوار شدیم گل محل و کوچه هارو گشتیم خواهرم زنگ ز ...

چجوری به فکرتون نرسید به راننده اسنپ یه زنگ بزنین بگین بچه ی ما سوار ماشین شده یا نه؟!

حالا شما هول بودی بقیه باید به فکرشون میرسید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭😭😭😭

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

آخرش یهو بهذهنم رسید زنگ زدم خواهرم گفتم زنگ بزن به اسنپی بگو رسیدی؟یه پسربچه ندیدی حالا تو این گیر و دار شارژم نداشتم خدا میدونه تو اون یه ربع چی کشیدم حالا که خواهرم زنگ زده میگه پسرمو سوار کرده اینم شیطون برگشته گفته بریم اونم احمق نادون بی فکر گازشو گرفته رفته سمت خونه خواهرم اینا

منم تنگ نفس عصبی دارم تو این مدت عین آسمیا نفس میکشیدم توان از زانوهام رفته بود نمیتونستم راه برم بهشون گفتم بخدا اگه پدرشو درنیارین خودتون میدونین این منو کشت آخه آدم بی فکر تو نمیپرسی بچه بابات کو مامانت کو

آخرش یهو بهذهنم رسید زنگ زدم خواهرم گفتم زنگ بزن به اسنپی بگو رسیدی؟یه پسربچه ندیدی حالا تو این گیر ...

اول تقصیر شماست بعدم پسرت به اسنپ چه مربوط اون کارشو انجام داده حالا چه فرقی داره مسافرش ۱ ساله باشه یا ۱۰۰ ساله!!

وای پسرت عجب شرره

من بودم حتما تنبیهش میکردم اون اسنپ هم گیج تر

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

گفتن بیا بریم دنبالش بگردیم یه خانومیم بود اومد کمکم سوار شدیم گل محل و کوچه هارو گشتیم خواهرم زنگ ز ...

ببخشید میدونم ناراحت بودی و استرس داشتی 

اما خدایی وقتی خانوما هول و نگران هستید به هر غریبه ای اطمینان نکنید سوار نشید 

خدای نکرده ممکنه همدست هم باشن اینجور آدما اصرار به کمک دارن

چند وقت پیش کیف یه خانومی دزدیده بودن 

به خاطر همین یکی میاد سوار ماشینش میکنه به بهانه دنبال کردن سارق 

بنده خدا خانومه هم میدزدن با این ترفند

دوست عزیز نگرانی شما رو درک میکنم

مادری

ولی برخوردتون با اسنپ هم درست نیست.

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
آخرش یهو بهذهنم رسید زنگ زدم خواهرم گفتم زنگ بزن به اسنپی بگو رسیدی؟یه پسربچه ندیدی حالا تو این گیر ...

خوبیچاره رانندهه فکر کرده نباید صبرکنه فکر کرده بچه رو تنهافرستادین

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم