2777
2789

خانوما من برای انتخاب رشته بین دو تا رشته موندم

۱ مهندسی اپتیک لیزر

۲ مهندسی کامپیوتر

خودم به هر دو علاقه دارم 

اپتیک لیزر رشته جدیدیه هرکی در موردش اطلاعات داره کمکم کنه😭😭 

در مورد بازار کارش فقط بگید بهم 

خانوادم روش خیلی اصرار دارن ولی من واقعا سردرگمم که کدومو اول بزنم

چی بگم الان اینجا!!؟

۲

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر خانم هستید مهندسی کامپیوتر نرم افزار بهتره البته توانایی برنامه نویسی و تحلیل باید داشته باشی لیزر و اپتیک بیشتر در صنایع نظامی کاربرد داره لکن شما اگر هوشتون بالاست به سمت کامپیوتر برید بازار کارش بیشتره و خود اشتغالی هم میتونید داشته باشید.

اگر خانم هستید مهندسی کامپیوتر نرم افزار بهتره البته توانایی برنامه نویسی و تحلیل باید داشته باشی لی ...

مرسی بابت راهنمایی💚💚💚💚💚

چی بگم الان اینجا!!؟

درباره اپتیک نمیدونم اما اگر مهندسی کامپیوتر رو توی دانشگاه درجه یک نمیاری، بهتره نری سمتش چون اینقدر زیاد شده که چند سال دیگه بیکاراش زیاد میشن.

از غیرانتفاعی و آزاد گرفته تا پیام نور و علمی کاربردی همه ارائه میدن!!!

شاید خانوادت هم بخاطر همین میگن اپتیک بخونی

برای بازار کار سرچ کن گوگل ببین چی میاره

درهرصورت موفق باشی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

نمیدونم واقعا من رشتم کرافیک بود مفته سگ نمی ارزید 

اگه میخای انتخاب کنی فققط یه چیزی باشه ک سریع بتونی ازش پول در بیاری پووول 

من میخاستم ببوسمش بذارمش کنار                                بوسیدمش برنامه عوض  شد😓😂😂😂
درباره اپتیک نمیدونم اما اگر مهندسی کامپیوتر رو توی دانشگاه درجه یک نمیاری، بهتره نری سمتش چون اینقد ...

دانشگاه خوب قبول میشم هر دو رو 

بازار کار اپتبک هم بد نیست

ولی من دلم کامپیوتر میخواست 

حالا اینو تو دلم انداختن دو دل شدم

چی بگم الان اینجا!!؟

دانشگاه خوب قبول میشم هر دو رو  بازار کار اپتبک هم بد نیست ولی من دلم کامپیوتر میخواست  ...

عزیزم پس هردو رو انتخاب کن ببین قسمت به کدومه

البته بعد از دانشگاه خوب دیگه اولویت با علاقه شماست😊

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹