2777
2789
عنوان

چند سالگی ازدواج کردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 73 پست
راضی بودی؟

خیلی ساده و بی شیله پیله بودم خیلی آسیب دیدم

کاش یکم سیاست داشتم....بنظرم ازدواج به سن وسال نیست به سیاست و داناییه که میتوان زندگی رو هدایت کنه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
23 ..خیلییی زود بود بااینکه شوهر من بینظیره .. هم درس خونده بودم هم کار خوب داشتم ..اماااا دلم میخوا ...

چرا زود بود؟دقیقا چیش اذیتت میکنه؟

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ساده و بی شیله پیله بودم خیلی آسیب دیدم کاش یکم سیاست داشتم....بنظرم ازدواج به سن وسال نیست به ...

میشه بگی دقیقا چکار کردی و نتیجش چی شد؟

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
من ازدواج نکردم دختر داییم 13 ساله بود عقد کرد 16 ساله هم بود عروسی کرد 

راضی بود؟احساس نمیکنه زود ازدواج کرده؟

من ۱۸

راضی نیستم چون اگر کمی پخته بودم زندگی برام راحتر میشد شاید 

ولی خداروشکر باهمسرم ازدواج کردم و پشیمون نیستم

خدایا ..سلامتی کاملمو بهم برگردون ... من طاقت ندارم.‌.خدایاشکرت   .  خدایا دل مادرمو شاد کن مادرم تموم دنیامه خداروشکر ولی کاش یه روزی تو همین روزا بشه که من جوش نداشته باشم و داروویی هم نخورم.. خداجون تاسال بعد خونه مورد علاقم و ماشینو پس انداز بهم بده 😇تا حدودی هنر مند😍خیاطی و جواهر دوزی و دوخت سیسمونی انجام میدم😉خدایا مرسی بابت همسر مهربونم 😍سلامتی و دلخوش بهمون بده 😍خدایا خیلی ماهی ، من لاک میزنم قرتی هستم گاهی وقتا دختر بد میشم ولی میدونم تو منو دوس داری چون میبینم که حواست بهم هست 😍خدایا مرسی نجاتمون دادی... خدایا سرنوشت منو نسیب هیچکس نکن که گناه داره 😇خداجون من خونه دوبلکس میخوام😞بده دیگه توروخدا😊 خداجون کمر شوهرم درد نکنه انشالله و بداخلاقی هم نکنه باهام😍 خداجون مراقب من باش که دختر بد نشم 😍خداجون منو همیشه دوس داشته باش 😊😊😊خدااایااااشوهرگلم ضرر نکنه تو کارش من ازش راضیم توام بهش برکت بده😘 خدایا مراقب حال روحی و جسمی و مالی همه مردم باش مراقب منو خوانوادمم باش 😊😉خداجون من میخوام خیلی پولدار شم خیلی 🥺🥺🥺🥺خدایا شوهرم نفسمه جونمه قلبمه نازمه برام سالم و سلامت نگهش دار🤩 الما و مانا 💗گندم و گونش😘😘😘
چرا زود بود؟دقیقا چیش اذیتت میکنه؟

مسئولیتش ...واقعا زود وارد زندگی شدن لزومی نداره ..من گاهی از سرکار میام دوست دارم کسی حتی باهام حرف نزنه چه برسه پاشم به خودم و زندگی برسم و تازه شستن و پختن ...حالا من شوهرم فوق العاده حساسم هست رو همه چی ...و بعضی وقتا میگه تو انگار حوصله زندگی و منو نداری...واقعا گاهی خسته میشم 

الان یه عده میگن حوالی 16  یه عده روشنفکر نما میگن 35(قصدم توهین نیست مثال زدم فقط)  و ج ...

میخوام بدونم آیا سن ملاکه!یا واقعا برمیگرده به شخصیت آدما!خیلی از دخترا وقتی ۲۵ رو رد میکنن افسرده میشن که چرا شوهر نکردن!میخوام بدونم حق دارن یا نه؟!

راضی بود؟احساس نمیکنه زود ازدواج کرده؟

میگه که راضی هست  شوهرش پسر داییمه 

ولی پشیمونه درسشو نخوند از همون اول ول کرد به خاطر حال و هوای دوران عقد  الان تازه به فکر افتاده میخواد درس بخونه الان دی ماه 18 ساله میشه دوساله چهار ماهه عروسی کرده 

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡

من ۱۸

زود بود چون دل شوهرم و خون کردم خیلی بچه بودم بنظرم.

الان که به اون زمانا فک میکنم میبینم خیلی رفتارای الکی و بچه گانه ای داشتم ولی اونموقع فک میکردم درسته.

الان ۲۳ هستم

✍️... دُنیـــایِ خوبیــها گُــذَشـت ...✍️
مسئولیتش ...واقعا زود وارد زندگی شدن لزومی نداره ..من گاهی از سرکار میام دوست دارم کسی حتی باهام حرف ...

خب طبیعیه عزیزم،اگر ده سال دیرتر هم ازدواج میکردی،باز هم با وجود شاغل بودن خسته میشدی!مگه یه آدم چقدر توان داره؟

من ۱۸ زود بود چون دل شوهرم و خون کردم خیلی بچه بودم بنظرم. الان که به اون زمانا فک میکنم میبینم خی ...

روی رفتار شوهرت تاثیری هم گذاشت؟

میشه بگی دقیقا چکار کردی و نتیجش چی شد؟

من تو یه خانواده ای بودم که مامانم با زن عموهاو زندایی هام مثل خواهر بودن....من اصلا جنس بدذاتی رو نمیشناختم که وقتی با خانواده شوهرم آشناشدم بعدازمدتی فهمیدم چه خصلتهای غیرانسانی دارن ...دورغ میگن حسادت دارن شوهرمو پرمیکنن و باعث ناراحتیمون میشه

تا ۱۲سال این روزگارو داشتم تا شوهرم کم کم خانوادش رو شناخت و ازشون فاصله گرفت

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

۲۰ همسرم و خوانوادش عالی هستن خداروشکر ولی همیشه میگم چرا انقدر زود😔کاش همین همسرم حداقل ۵ سال دیرتر میومد خاستگاریم

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
۲۳راضی 

خداروشکر